Zuzana Strausz Plačková az a fajta Insta-modell, aki már-már egy dokumentumfilmes alaposságával tolja 770 ezer követője arcába nap mint nap, micsoda elképesztő luxusban él.

A hölgy a Hotel Paradise nevű valóságshow egyik szereplőjeként vált ismertté, vagyis tipikusan az a fajta közszereplő, akinek az exhibicionizmuson kívül nemigen sikerült mást letennie az asztalra. Ez mondjuk pont elég volt ahhoz, hogy René Strausz felfigyeljen rá, majd trófeafeleséget csináljon belőle. A pali pedig nem kicsiben utazik. Nézd csak, milyen négykerekűeket pakolt felesége popója alá!

Nos, jobb lesz, ha ezeket a képeket jól megnézed magadnak, ugyanis előfordulhat, hogy Zuzana az ügyvédei tanácsára hamarosan leveszi őket az Instagramról. Az van ugyanis, hogy a nagyon szerényen magát csak Plackova királynőként aposztrofáló hölgyet férjével együtt őrizetbe vették kábítószeres bűncselekmények és bűnszervezet működtetésének megalapozott gyanúja miatt.

A szlovák Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség sajtóhírek szerint hétfő reggel óta ugyanabban az ügyben több razziát is tartott az ország több pontján, melyek során Zuzanával és a férjével együtt több mint 10 személyt tartóztattak le.

Az biztos, hogy ha bebizonyosodik az őrizetbe vett személyek bűnössége, a vagyonvisszaszerzés során lesz miből válogatni,. Még szerencse, hogy Plackova királynő fényképalbumba gyűjtötte a lefoglalandó vagyontárgyakat!

(via)

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában