Már neve is van. Jesus Tok.

A "már megint egy hóbortos nap a teljesen meghibbant sztárok életében"-rovatunk újabb csodálatos elemmel gazdagodik, Kanye Westet ugyanis elborzasztotta a TikTokon található tartalomcunami, szerinte nagyon káros a fiatalokra nézve, és nem tetszik neki, hogy a lánya ilyeneket néz. Amúgy maga a TikTok technológiája szerinte remek, úgyhogy volt egy látomása, amelyben megalkotja a Jesus Tokot. Igen. Látomása. A bajok nem kicsik.

Szóval a Jesus Tokon csak keresztény, családi tartalom lenne nézhető, is IMÁDKOZIK a TikTokhoz, hogy indítsák el a szolgáltatást, a világ pedig kevésbé legyen undorító hely. Kicsit olyan már Kanye, mint a South Park, amikor Cartmanék kitalálják, hogy ha egy dalból kiveszik a "baby" szót, és behelyettesítik azzal, hogy "Jézus", akkor máris rengeteg keresztény popdalt kapnak. Ajánljuk még Kanyénak a JesusBookot, az InstaJesust, a Jesifyt és a Jesflixet is.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Jövőre már csak olyan alkotások kaphatják meg a legjobb film Oscarját, melyek foglalkoznak valamely hátrányos helyzetű csoporttal

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés