Keanu Reeves, azaz Hollywood legjobb arca a minap Stephen Colbert esti show-jának vendége volt, ahol a házigazda egy minikvízzel készült a számára.

Ebből többek között kiderült, hogy a színész irtózik a pókoktól, amitől csak még szimpatikusabb lett a szemünkben, illetve elmondta azt is, hogy élete során két sztártól kért csak autogramot, és mindegyiknek egészen jó sztorija van.

Először Lou Reedet nevezte meg, de gyorsan hozzátette, hogy a rockzenész autogramjára nem neki volt szüksége, azt az egyik ismerősének kérte, és mivel nem volt nála semmi olyasmi, amire az autogramokat szokás kérni, ezért a sztár egy kis darab papírra írta le a nevét egy golyóstollal. Ezt egyébként Keanu ki is hangsúlyozta, hogy a zenész tényleg csak annyit írt le, hogy Lou Reed, aztán már ment is tovább.

Mielőtt Colbert rátérhetett volna a következő kérdésre, Reeves azt is megosztotta vele, hogy egy alkalommal saját magának is kért szignót egy másik sztártól, aki nem más volt, mint a huszadik század egyik legfontosabb humoristája, George Carlin, akivel a színész a Bill és Ted zseniális kalandja című 1989-es vígjátékban forgatott együtt.

Ez az autogram pedig egyáltalán nem volt annyira snassz, mint Reed esetében, Carlin ugyanis a következőt írta neki:

Kedves Keanu, baszódj meg!

A színész azt hitte, hogy a kedves üzenet csak neki szól, de később megtudta, hogy Carlin általában ezzel szokta köszönteni azokat, akik autogramot kérnek tőle.

A beszélgetést itt megnézheted:

A zseniális George Carlinról egyébként nem rég közöltünk cikket:

És ezt olvastad már?
A várva-várt Harry Potter-videojáték legújabb kedvcsinálója húszperces és gyakorlatilag nem történik benne semmi
Budapest legközpontibb terasza úgy újult meg, hogy azonnal a törzshelyed lesz!