Kesha meditáció útján veszi fel a kapcsolatot a földönkívüliekkel
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az Entertainment Today-nek – aminek a rövidítése ET, ééérted... – adott interjúban az énekesnő elmondta, hogy Demi Lovato (szintén zenész) hatására új hobbija lett: meditáció útján felveszi a kapcsolatot a földönkívüliekkel.

És ebből azonnal látszik, hogy nem mindenki vészeli át ép ésszel a koronavírus miatt bevezetett korlátozásokkal járó bezártságot.

Szegény Kesha (korábbi művésznevén Ke$ha, így, dollárjellel) például újabban átment Pataky Attilába. Mielőtt megkérdeznéd, hogy ez meg ki – mármint Kesha, mert Pataky Attilát természetesen ismered –, megmutatjuk:

Szóval az énekesnő azt mesélte, hogy Demi Lovato (na, őt majd te kiguglizod, ha akarod) megmutatta neki, hogyan lehet egyszerűen kommunikálni az alienekkel, ő pedig ezt azonnal felvette a hobbijai közé. Sőt, a családját és a barátait is arra kérte, hogy ők is meditáljanak forródrótot a földönkívüliekhez, ők pedig erre azt válaszolták, hogy

Na de ilyen ez; egy laposföldhívővel sem vitatkozik az ember, csak bólint egyet, és megjegyzi, hogy hát persze.

Kesha egyébként azt is elmondta, hogy ez az egész természetesen a világjárvány következménye, hiszen ennek hatására kellett elszívnia átértékelnie egy csomó mindent.

Bántani persze nem illik, hiszen az énekesnő mindezt kizárólag a világbéke, a közös megértés, az empátia és a szeretet érdekében csinálja. Ámen!

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.