Két külföldi influenszer a maszkviseléssel vicceskedett Balin, amiért most hazazavarhatják őket
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az orosz Josh Paler Lin és a taiwani Leia Se bementek egy szupermarketbe, hogy legyen egy humorosnak szánt videójuk arról, hogyan lehet átverni a Balin érvényes maszkviselési szabályokat. Hülye ötlet volt.

A pandémiával ugyanis ma még egy kicsit korai vicceskedni, kiváltépp egy olyan országban, ahol az ember csak vendégeskedik és ami komoly összegektől esett el a globális turizmus megroggyanása miatt.

Linből és Seből ez az arányérzék sajnos hiányzott, fogták hát magukat, Se felfestett egy kék sebészi maszkot az arcára, majd bement egy szupermarketbe hülyéskedni, miközben Lin kamerázta a reakciókat. Az Instagramra feltöltött klip felkeltette a hatóságok figyelmét is, és az illetékesek úgy döntöttek, hogy pont ez a két semmirekellő nem fog hiányozni az országnak.

A videót azóta már törölték a netről, de az idegenrendészeti vizsgálat már megindult az ügyben, aminek a vége a legvalószínűbb forgatókönyv szerint pénzbírság és kiutasítás lesz, ezért a két influenszer ma már egészen biztosan lemondana néhány ezer megtekintésről, ha cserébe visszacsinálhatnák a sztorit.

Persze ha baj van, hirtelen még a legdurvább feltűnési viszketegségben szenvedő bloggerből is felelősen gondolkodó állampolgár lesz, így a párocska is közzétett egy videót, melyben bocsánatot kértek a mutatványért, Lin pedig még azt is elmondta, hogy

Nos, köszönjük szépen a fontos intelmeket! Reméljük, ezt otthon is elmondják majd mindenkinek!

(via)

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.