Nem vitás, a Marvel Studios válságban van. Egyetlen idei filmje vagy sorozata sem muzsikált úgy, ahogy szerették volna, a Marvelek pedig már akkora bukás, hogy a stúdió végül kijelentette, ezután már nem is közölnek bevételi adatokat vele kapcsolatban.

Szóval már egy ideje mennek a spekulációk, hogyan tovább, és belsős forrásokra hivatkozva olyan hírek is felreppentek, hogy Kevin Feige-ék már azt latolgatják, visszahoznak a képbe olyan közönségkedvenc karaktereket, akiket már korábban elbúcsúztattak. A legtöbben a Vasembert megformáló Robert Downey Jr. nevét hallva kapták fel a fejüket, ami nem is csoda, hiszen ez a hős volt a Végtelen Saga, azaz az MCU első három fázisának legnépszerűbb alakja.

Állítólag akkora szarban van a Marvel, hogy már azt fontolgatják, hogy visszahozzák Vasemberéket a következő Bosszúállók-mozira

A vezetőség most már egészen kétségbeesett döntéseket is hajlandó lenne meghozni, hogy visszaterelje a nézőket a mozikba.

Az elmúlt hetekben tehát az lett a legnépszerűbb elmélet a rajongók körében, hogy Vasember, a Fekete Özvegy és talán Steve Rogers is visszatérhetnek a vásznakra. Persze, soha ne mondjuk, hogy soha, de most kifejezetten Robert Downey Jr.-ral kapcsolatban maga Kevin Feige mondott valamit a Vanity Fair-nek, ami ezeket a pletykákat gyorsan rövidre zárhatja.

A Marvel-vezér ezt mondta Vasember halálával kapcsolatban, ami a 2019-es Bosszúállók: Végjáték című filmben sokkolta a nézőket:

Ezt a pillanatot meg fogjuk őrizni, úgy, hogy nem nyúlunk hozzá többet. Mindannyian évekig nagyon keményen dolgoztunk azért, hogy eljuthassunk arra a pontra, és semmilyen módon nem fogjuk varázsütésre megváltoztatni.

Feige álláspontja tehát egyértelműnek tűnik, mégsem gondolnánk, hogy ez elejét fogja venni a további találgatásoknak. Mivel épp nyakig vagyunk a Multiverzum Sagában, ezernyi módja lenne annak, hogy visszatérjenek a már elbúcsúztatott karakterek anélkül, hogy az eddigi filmek eseményeihez hozzá kellene nyúlni.

(Forrás: Variety)

Ez is érdekelhet:

A fiúk negyedik évadának első trailerében Hazafi még mindig véresen szereti

Jövőre visszatérnek a fiúk, és ezúttal sem hagyják otthon a paradicsomlevet.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Itt egy videó arról, hogy a spagetti Will Smith-t zabál

Vonóval csap a húrok közé a Quimby