Kevin Spacey sztorijáról mindenki rendelkezik több-kevesebb információval, hiszen annak idején a színész vesszőfutásával volt tele a világsajtó.

Emberünket a #MeToo ébredése tette tönkre, amikor napvilágra került, hogy karrierje alatt több munkatársát is szexuálisan zaklatta, sőt, a szexuális erőszak vádja is felmerült vele szemben.

A botrány addig dagadt, hogy Spacey-t végül nemcsak a Netflix nagysikerű, House of Cards című sorozatának éléról vették le, de még Ridley Scott is kukázta a jeleneteit A világ összes pénze című filmjéből és azokat Christopher Plummerrel forgatta újra.

A zakó hatalmas volt. Spacey még csak mostanában jutott el odáig, hogy újra szerepelhetett egy filmben, de ha megnézed ezt a frenetikusan gagyi trailert, egyet fogsz velünk érteni abban, hogy ezt sem fogja neki megköszönni senki.

Most a The Hollywood Reporter bedobott egy olyan infót, melyről simán ki lehet jelenteni, hogy csak idő kérdése volt:

kétrészes dokumentumfilm készül Spacey karrierjéről és bukásáról.

A filmet a Channel 4 nevű angol csatorna rendelte meg a Roast Beef Productions nevű stúdiótól, és Spacey Unmasked munkacímen már nagyban folynak a munkálatai. Az alkotás egészen Spacey gyermekkorától kezdve mutatja be a színész életét és az ígéret szerint komoly oknyomozói módszerekkel fog operálni.

Még nem lehet tudni, mikor mutatják be, de vérforraló trip lesz, az biztos.

(főkép: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Quentin Tarantino szerint ez az alkotás minden idők legjobb mozifilmje