Tudtad, hogy a Reszkessetek betörőkhöz három pornóverzió is készült? A felnőtt Kevinhez itt is beugranak a betörők. Nem járnak annyira pórul.

Mint minden valamire való filmből, a Reszkessetek betörőkből is el kellett, hogy készüljön az erősen 18+-os változat, de nem is egy, hanem egyből három. Kevin itt aztán tényleg minden formában összeakad a betörőkkel, egy kicsit meg is kínozza őket, ha kell, repülhetnek a festékes vödrök, de a vége mindig ugyanaz.

1. Home Alone?: The Return of the Wet Bandits

Ez még a tradicionálisabb verziók közül való, Kevin azzal szembesül, hogy két női betörő próbálja lenyúlni az ajándékokat, de hopp, pornót találnak a tévén, úgyhogy egymásnak is esnek, mert mi mást tennének. Kevin aztán beszáll harmadiknak. Boldog lesz a karácsony.

2. Ho' Alone

A banditák itt egy lányhoz törnek be, aki kicsit játszadozik velük, megcsapkodja őket festékes vödrökkel, aztán hopp, meglepi, már le is vetkőzött, és arra vár, hogy... tudjuk, mire. Ezzel az egyáltalán nem várt fordulatok még nem érnek véget, ugyanis a lány és a banditák szinte csakis artistaprodukciókat megszégyenítő pózokban hajlandóak az orális szexre.

3. Bone Alone

A melegváltozatban Kevin nem annyira aggódik a betörők érkezésétől. Már csak az a kérdés, hogy miért néznek ki a betörők, na meg Kevin is úgy, mintha egy '90-es évekbeli B-kategóriás fiúbanda táncosai lennének.

Persze az eredeti Reszkessetek betörőket semmi sem múlja felül, még az akrobatikus orális szex sem. Ha valakinek viszont ettől lesz karácsonyi hangulata, akkor... nem, inkább ebbe bele sem akarunk gondolni.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Tíz kiváló posztapokaliptikus mozi, ha megnéznéd, hogyan omlik össze a civilizáció

Soha többé nem barátkozol idegenekkel, ha megnézed ezt a horrort

További cikkeink a témában