A dél-karolinai Myrtle Beachen egy kísértetházban az egyik vendég annyira beparázott, hogy kétszer rálőtt egy zombinak öltözött színészre.

Ha esetleg még nem találkoztál volna a szórakoztatás ezen formájával, akkor elmondjuk, hogy Amerikában kedvelt vidámparki látványosság a kísértetház intézménye, melyben zombinak, szellemnek és sorozatgyilkosnak öltözött színészek ijesztgetik a házban bóklászó vendégeket.

Némelyik ezek közül annyira profi, hogy a látványosságra jelentkezőkkel lemondó nyilatkozatot íratnak alá, melyben a vendégek tanúsítják, hogy rendben van a szívük, és ha esetleg mégis infarktust kapnának odabent, a szolgáltatót nem terheli semmilyen felelősség.

Valami ilyesmit tessék elképzelni:

Egy riporter vállalta, hogy élő egyenesben végigsétál egy kísértetház egyik folyosóján

Csak egy vidámparki látványosságról van szó, de a hölgy így is súlyosan túlvállalta magát.

Most egy ilyen paratripből lett baj a Hollywood Wax Museum Haunted House nevű műintézményben, ahol egy Keal Latrell Brown nevű férfi annyira bedarázott, hogy egy pisztollyal kétszer rálőtt az egyik alkalmazottra. Szerencsére nem történt tragédia, az egyik lövedék ugyanis célt tévesztett, a másik pedig a vállán találta el a statisztát.

A férfit nem sokkal később Charlestonben fogták el. Brown azzal védekezett, hogy azt hitte a fegyverről, csak kellék, és azt ijedtében használta a show részeként. A helyszínen készült videófelvételen valóban az látszik, hogy az ijesztgetett társaságban valaki ruházatából kiesik a fegyver, ami a gyanúsított lábára esik. A férfi ekkor azt felveszi és kétszer tüzel vele.

A dolog egy igen komikus része csak ezután következett, amikor ugyanis Brown felfogta, hogy a pisztoly valódi, és azzal sikerült eltalálnia a statisztát, a lőfegyvert egy mellette álló gyerek kezébe nyomta, és elsunnyogott. A rendőrség természetesen emiatt kiskorú veszélyeztetésével is megkínálta az ijedős vendéget.

(Forrás: Global News, főkép: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Mike Tyson rendesen elkalapált egy tuskót egy repülőn, videó is készült róla

Azt azért jegyezzük meg, hogy a sértett szó szerint házhoz ment a pofonért.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Irakban kommandózik a magyar katona a S.E.R.E.G. című magyar akciósorozat első előzetesében

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés