Nem lehet egyszerű Mike Tysonnak lenni. Elmész egy San Franciscó-i marihuánafesztiválra, majd felülsz egy Floridába tartó gépre, ahol egy félig behugyozott, részeg idióta elkezd molesztálni. Csoda, ha beindul nálad az üthetnék?

Tysonnal pontosan ez történt a minap. Emberünk a nemhivatalos nemzetközi fűnap, azaz április 20. alkalmából megtartott 420 Hippie Hill nevű fesztiválon volt díszvendég, ahol saját gandzsamárkáját, valamint leharapott fül alakú gumicukrát népszerűsítette, majd dolga végeztével elindult Floridába.

Ez eddig egy sima szerdai nap, az 55 éves bokszlegendának azonban csak a gépen kezdődtek a megpróbáltatásai. Egy – a szemtanúk szerint ittas – férfi foglalt ugyanis helyet a mögötte lévő széken, aki először csak szelfizett a sztárral, majd átment hamisítatlan seggfejbe.

Egyszerűen nem hagyta békén Tysont, még azután sem, hogy emberünk megkérte őt, végre fejezze be a macerálást. Mindeközben a srác haverja végig kamerázta az egészet, és ugyan a bunyó előtti másodpercek csodálatos módon lemaradtak a TMZ birtokába került felvételről, de biztosak vagyunk benne, hogy közvetlenül Tyson bekattanása előtt is ugyanúgy könyörgött a pofonért ez a félkegyelmű.

Amikor pedig azt írjuk, hogy könyörgött a pofonért, azt pontosan úgy is értjük. Az a sanda gyanúnk, hogy ez a tenyérbemászó alak tényleg arra játszott, hogy kapjon némi arcmasszázst a sztártól, a bíróságon ugyanis a felvétel birtokában nem lesz nehéz kihúzni némi készpénzt a bajnok pénztárcájából.

Igen bosszantó ez a sztori. Egyfelől úgy gondoljuk, hogy az erőszak semmilyen körülmények között nem lehet megoldás, ha nem akarunk visszatérni a középkorba, másfelől viszont töredelmesen be kell vallanunk, hogy az ember érezhet némi megkönnyebbülést, amikor ez a tuskó végre megkapja, amiért imádkozott. Sajnos az a helyzet, hogy bár a pofonokat senki nem irigyli ettől a majomtól, anyagilag valószínűleg egészen jól fog járni a történettel.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Dave Bautista megérkezett Budapestre és nagyon nem boldog