A Pókember: Nincs hazaút már hónapokkal a bemutatója előtt olyan rajongói teóriák tárgya volt, melyekre néhány éve még csak legyintettünk volna, most azonban kikerült a netre két kép a filmből, melyek után már tényleg csak azt tudjuk mondani: ebben a moziban MINDEN lehetséges.

És ha eddig nem lett volna egyértelmű, a cikkben egészen extrém szintű a spoilerveszély, bár ha kattintottál, akkor valószínűleg késő, hiszen már az arcodba is másztak ezek a fotók:


Azt már eddig is tudtuk, hogy az MCU hamradik mozija a multiverzumos móka miatt igen erősen fog táplálkozni a korábbi Pókember-filmekből, ami már csak azért is egyértelmű volt, mert a Marvel bevallotta, hogy Alfred Molina mellett Jamie Foxx is nyom egy ismétlést Doctor Octopus, illetve Electro szerepeiben, és Molina már be is köszönt a film első teljes trailerében.

A legnagyobb fanok azt is tudni vélték, hogy nemcsak a korábbi filmek gonoszai, de a pókruhát viselő hősök, azaz Tobey Maguire és Andrew Garfield is visszatérnek, amiről az előbbi nem mondott semmit, az utóbbi pedig tagadta, hogy ez igaz lenne.

És most tessék! Ráadásul nemcsak ők, de a másik kép tanúsága szerint a Netflix sorozatából maga Daredevil is tiszteletét teszi majd a filmben, amiben a nem rég közzétett hivatalos plakát alapján várható még a Zöld Manó, azaz Willem Dafoe és a Homokember, azaz Thomas Haden Church érkezése is.

Úgy tűnik hát, hogy a Nincs hazaút durván felpörgeti a fanservice-t. Valami egészen elképesztő Pókember-mozi várható december 17-én.

Ez is érdekelhet:

Vin Diesel Instagramon kérleli Dwayne Johnsont, hogy ássák el a csatabárdot

Bár a megszólítás egy kicsit szerencsétlenre sikerült.

Ezeket a bajuszokat tartjuk a filmvászon húsz legférfiasabb arcszőrzetének

Több szakáll nélküli bajuszt a magyar közterekre!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Gyűjtők kincse lesz a Legóból épült Szauron sötét tornya

A gyönyörű Trokán Nóra elragadóan kezelte félrecsúszó ruháját Cannes-ban

További cikkeink a témában