Diesel és Johnson nem lettek puszipajtások a Halálos iramban-széria miatt, a helyzet pedig odáig mérgesedett, hogy a Szikla nem rég kerekperec kijelentette, hogy soha többé nem fog szerepelni a sorozatban, egyedül a Hobbs & Shaw című spinoffban hajlandó tovább vinni az általa megformált karakter sztoriját.

Az örihari oka ezúttal szó szerint az lehetett, hogy nem fért meg két dudás egy csárdában. Dwayne Johnson jelenleg Hollywood egyik legnagyobb sztárja, akinek elég feltenni a nevét a plakátra, és özönlenek a mozikba az emberek. Emberünk nemcsak munkamániás, de kiválóan ért a márkaépítéshez, és ha bekerül egy produkcióba, nagyon szereti hallatni a hangját.

Valószínűleg pont emiatt lett végül szálka Vin Diesel szemében, aki viszont a franchise nagyapjának képzeli magát, és ezt is nyugodtan lehet szó szerint érteni. A sztár egyre hülyébb nyilatkozatait olvasva – rendszeresen filmtörténeti jelentőségű művekként hivatkozik a széria egyes részeire – simán el lehet hinni, hogy Diesel lassan elveszíti a kapcsolatot a valósággal. A színész mondott néhány nem túl okos dolgot Johnsonról is, például azt, hogy kizárólag az ő munkájának köszönhető, hogy Hobbs karaktere ennyire kemény lett a vásznon.

Dwayne Johnson helyretette a súlyos szereptévesztésbe keveredő Vin Dieselt

Úgy tűnik, hogy Vin Diesellel egy kicsit elszállt a ló.

Szóval a két izomember nem lett épp puszipajtás. Jön viszont a Halálos iramban nagy fináléja, amit Diesel annyira fokozhatatlannak álmodott meg, hogy egy filmbe nem is fér bele. Ketté akarja bontani, hogy ez legyen az autós filmek Végtelen háborúja. Ehhez pedig szerinte Hobbs, azaz Dwayne Johnson is kellene, ezért egy Instagram-posztban nyújtott békejobbot a sztárnak.

Szerintünk a megszólítással akadhatnak bajok, ugyanis Diesel így kezdi:

Dwayne öcsém...

Ami persze utalhat arra, hogy Johnson 5 évvel fiatalabb, de talán mégis lehetett volna kevésbé magas lóról kezdeni, ha egyszer a kiengesztelés és a megbékélés a cél.

Később persze már kevésbé alakoskodó a hangnem. Diesel leírja, hogy szükség van Hobbsra a fináléban, és ezt a karaktert egészen egyszerűen nem játszhatja senki más, csak a Szikla, akinek muszáj beteljesítenie a végzetét és visszatérni a franchise-hoz.

Diesel tehát közben sem lett szerényebb. Most is úgy beszél arról a sorozatról, ami mára önmaga paródiájának paródiája lett, mintha annak befejezése valami felsőbb célt szolgálna. Felemlegeti Paul Walkert is, akinek állítása szerint ígéretet tett, hogy végigviszi a történetet.

Kíváncsian várjuk, mit reagál erre Johnson. Szerinted visszatér a CSALÁD-hoz?

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Ahol a csúcsminőségű bútor életszemléletté nemesül
Hirdetés