Kemény hetünk lesz, ami egyből Morrissey-vel indít, majd befejeződik egy kétnapos Electronic Beats-őrülettel. Mondjuk, hova érdemes elmenni a héten.

Morrissey

Millenáris Teátrum, október 12. 20:00

Morrissey kilenc év után, csúcsformában tér vissza Magyarországra "World Peace Is None Of Your Business"című új lemezével és legendás klasszikusaival. Kötelező ott lenni!

Stratovarius, Gloryhammer, Divine Ascension

Barba Negra Music Club, október 14. 19:00

A Stratovarius Eternal című lemezét jön bemutatni hozzánk, és elhozza kedves barátait is, akikkel elég kemény estét nyomnak majd a Barba Negrában.

Deti Picasso, Gasmac Gilmore

A38, október 15. 20:00

A Magyarországon élő örmény testvérpár által alapított Deti Picasso már-már legendásnak számít a világzenei-folkrock rajongók számára. Az együttes hosszú hallgatás után, némileg átalakulva tér vissza, hogy új lemezét bemutassa az A38 Hajón. Előzenekarként pedig egy remek osztrák folk-punk-metál kvartett, a Gasmac Gilmore lép fel.

Hercules and Love Affair (US), Fatima & The Eglo Live, Omar Souleyman (SY), Volkova Sisters, DJ Bergi

A38, október 16. 21:00

Electronic Beats. Ez a két szó nagyjából azt jelenti, hogy ha bírod az elektronikus zenét, akkor nincs mese, nem szabad programot szervezni a buli napjára. Idén a Hercules and Love Affair szolgál húzónévként, de persze könnyen lehet, hogy nem ők csinálják meg az este legjobb buliját. De ez még csak az első nap.

Howling (US/D), Nozinja (ZA), Ten Fé (GB), Seres

A38, október 17. 20:00

Mert hogy az Electronic Beats kétnapos fesztivál, ahol a második nap is érdemes lenézni a hajóra, a fentebb említett előadók ugyanis mindent megtesznek azért, hogy bárkinek jó szombatja legyen.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!