Végre újra Magyarországon a Therapy?, sokan miattuk élik majd újra legszebb éveiket a hajón, de popérzékenységünknek is hódolhatunk az Imagine Dragonson az Arénában. Mondjuk, mi lesz még a héten.

Angel Haze (US)

Akvárium Klub, január 19. 20:00

A detroiti születésű rapperlány, énekesnő és dalszerző stílusát szinte lehetetlen bekategorizálni. Olyan komoly témákat jár körbe, mint a kihasználtság, a kétségbeesés vagy az öngyilkosság, de dalaiban mindig ott van emellett a remény, a bátorság és a diadal motívuma. Ez a brutális őszinteség hozta meg számára a világsikert és a sajtó elismerését egyaránt. Miután a BBC előrejelző listája harmadik helyre sorolta az év várományosai között 2013-ban, Haze a saját kiadójával is szembeszállva jelentette meg első nagylemezét Dirty Gold címmel. A korábban a Szigeten is őrületes bulit csapó rapper idén szeptemberben egy vadiúj anyaggal jelentkezett Back To The Woods címmel, ami egy expresszionista képet fest az élete sokkal nyugodtabb szakaszában járó, jövőorientált angyallányról.

Imagine Dragons (US)

Papp László Budapest Sportaréna, január 20. 20:00

Az óriási várakozás után februárban megjelent Smoke + Mirrors albumával a slágerlisták legújabb kedvence, az Imagine Dragons európai koncertkörútra indul az év végén. Hazánk is szerepel turnéjukban, az amerikai fenoménok 2016. január 20-án lépnek színpadra a BudapestArénában.

Therapy? (IRL)

A38, január 21. 20:00

A Therapy? 2015 elején jelentette meg tizennegyedik nagylemezét. A Disquite bevallottan a Troublegum irányát követi: tele van pakolva hatalmas "metálslágerekkel" és a zenekar egyik leghallgatóbarátabb lemeze. Ennek a lemeznek a turnéján érkezik Budapestre a Therapy?, hogy ezúttal klubkoncerten mutassa be, miért is vált klasszikus zenekarrá az elmúlt huszonöt évben.

Bar9 (UK), Culprate (UK)

Akvárium Klub, január 22. 23:00

Két nemzetközi fellépővel indítja a 2016-os évet az Akváriumban a Bladerunnaz csapata. Bar9 és Culprate az Erzsébet téren!

The Biebers

Akvárium Klub, január 22. 20:00

Puskás Petiék megpörgetik az estét szerdai Imagine Dragons-fellépésük után pénteken. Jó lesz.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában