Van az úgy, hogy egy drogellenes kampány nem jön be, de arra, amit az ausztrálok csináltak, nem nagyon volt eddig példa.

New South Wales kormánya nagyon szerette volna, ha a fiatalok nem füveznek, ezért az illetékesek kitalálták a #StonerSloth kampányt, melynek központi alakja egy lajhár, ami egy súlyosan betépett komisz kölyköt hivatott szimbolizálni. A kampány során videókat tettek közzé, melyeket így utólag már a pokolba kíván minden drogmegelőzésért pedálozó közalkalmazott Ausztráliában.

Az elsőben az anyukának kellene odaadni a sót.

A másodikban a dolgozatírással gyűlik meg a lajhár baja.

A harmadikban pedig a bulizás nem akar összejönni.

A filmecskékben szegény betépett havert mindenki azzal rázza le, hogy "Füves Lajhár", aminek az alkotók szerint nagyot kellett volna ütnie, ehelyett azonban felrobbant a Twitter, végül a poénáradatnak ez lett a vége:

A National Cannabis Prevention and Information Centre (Nemzeti Kannabisz Megelőzési és Információs Központ) már kihátrált a kampány mögül, ugyanis a lajhárból szépen lassan a rakoncátlan fiatalság egyik ikonikus arca lett és súlyos példabeszéd helyett a tömegek inkább azt vették le ezekből a videókból, hogy az egész téma tök poén.

Ez most nagyon nem jött össze.

És ezt olvastad már?
Maga a Hangya mondta el, miért nem végezte ki Thanost a „hátsó kijáraton” keresztül