Mutatunk néhány epik rendőrségi fotót. Te lennél ennyire laza, miközben felveszik az adataidat?

Mick Jagger

1967-ben a rendőrség Keith Richards vidéki otthonában csapott le az éppen bulizó The Rolling Stones-tagokra. Hát nem találtak szegény Micknél egy kis cuccot? Hát de.

Kurt Cobain

Tudjuk, hogy Kurt Cobaintől valami vagányabbat várnál, de az a helyzet, hogy ez a kép akkor készült róla, amikor 1986-ban lekapcsolták magánlaksértés miatt.

Jimi Hendrix

1969-ben a torontói reptéren a biztonsági ellenőrzés során találtak egy kis tasak heroint szegény ártatlan Jiminél. Szerencsére később a sztár meg tudta győzni a bírót, hogy csak egy rajongó csúsztathatta bele a poggyászába a cuccot. Máshogy hogy is kerülhetett volna oda, ugyi?

David Bowie

A rendőrség 1976-ban talált Bowie cuccai között egy nagy adag marihuánát egy rochesteri koncerten. Később nagyjából kétszáz ember jelentkezett, hogy ártatlannak vallja a sztárt a bíróságon.

Sid Vicious

Ez a kép '78-ban készült Sidről, miután bevitték azért, mert megtámadta Patti Smith tesóját egy koncerten. Hónapokkal később öngyilkos lett, búcsúlevelében csak ennyit kérve: "A bőrdzsekimben, a farmeromban és a motoros csizmáimban temessetek el!"

Steve McQueen

Steve-et 1972-ben kapcsolták le ittas vezetés miatt, de láthatóan szarik bele.

Jay Z

Emberünk '99-ben kicsit megbökött egy producert, mert azt hallotta róla, hogy ő töltötte fel az egyik albumát a netre. Elég kemény az amcsi hip-hop-szcéna, ugye?

Ozzy Osbourne

Ozzy-t 1984-ben vitték be közterszeszkó miatt, de az is biztos, hogy nem csak alkohol volt a vérében. Most komolyan; meglepődtél?

Dennis Hopper

1975-ben Dennist közúti veszélyeztetés miatt akarták lekapcsolni, de emberünk ahelyett, hogy megállt volna a rendőrnek, beletaposott a gázba. Most erre mit is lehet mondani? Bőrdzseki.

Frank Sinatra

Nem nagyon van arra most bűncselekményi alakzat, amiért 1938-ban Sinatrát bevitték. Egy nőnek házasságot ígért arra az esetre, ha lefekszik vele, a nő pedig belement a buliba. A lánykérés másnap elmaradt, amit akkoriban úgy hívtak, hogy csábítás, és nem nagyon tolerálták a hatóságok. Te elkövetted már?

(Forrás: Esquire)

Ez is érdekelhet:

Ausztráliában ez történik, ha beszólsz egy rendőrnek

Arrafelé ne nagyon szólj be a rendőrnek! Értsd: soha! Még akkor se, ha a rendőr éppen egy csapat riporternek nyilatkozik.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés