Az E-Poll Market Research mindenről is készít közvéleménykutatást, így évről-évre azt is megpróbálják kideríteni, ki a legutáltabb sztár Hollywoodban. Az idei toplistán akad néhány olyan ember, akiről nem igazán értjük, hogyan került oda.

Az persze nem nagy rejtély, hogy Angelina Jolie hogyan léphetett az első, Brad Pitt pedig a negyedik helyre, hiszen a pár válása mindkét fél renoméját alaposan megtépázta. Russell Crowe második helye ezzel szemben már egy igen erős feladvány. Igaz, hogy az ausztrál származású színész köztudottan nehéz természet, és a Téboly, valamint A legharsányabb hang főszereplőjeként az utóbbi időben meg kellett formálnia több unszimpatikus karaktert is, de még így is simán helyet cserélhetne mondjuk Adam Sandlerrel, aki még csak az első tízbe sem fért bele.

Aztán ott van Kristen Stewart a harmadik helyen, aki valószínűleg még mindig az Alkonyat miatt szív, az ötödik helyen tanyázó Ben Affleck helyezését pedig végképp nem értjük, hiszen a színésznek mostanában illik nagyon drukkolni, hogy ezúttal alakuljon minden frankón Jennifer Lopezzel.

Szevasz, tesó, te is itt vagy?

George Clooney a hatodik – ezt sem értjük annyira –, Jennifer Aniston a hetedik, a nyolcadik helyen az elkötelezett környezetvédő és kiváló színész Leonardo DiCaprio pedig az egész lista egyik legnagyobb kakukktojása, ahogy az őt követő Penélope Cruztól is megkérdeznénk, hogy „hát te meg mit keresel itt?”.

Sean Penn a tizedik helyen oké, hiszen a színész közismerten lobbanékony személyiség és együtt dolgozni vele sem egy leányálom, ám ezzel együtt is úgy látjuk, hogy ez a lista nem áll túl erős lábakon.

Sehol egy Rob Schneider, Tom Cruise vagy Christian Bale, helyettük a szuperzöld Leo DiCaprio és Maximus. Most ez komoly?

(via)

És ezt olvastad már?
Hamarosan megérkeznek Budapestre a Dűne folytatásának sztárjai