Hatalmas és baljós, de építeni bizonyára remek élmény lesz a Lego legújabb készletét, melyből A Gyűrűk Ura világának egy ikonikus helye, a Barad-Dúr áll össze.

Kíméletlen a rajongók malacperselyével a Lego, hiszen a Csillagok háborúja, a Harry Potter és A Gyűrűk Ura fanatikusait is remek készletekkel csábítják. Most Középfölde egyik ikonikus helye, a Barad-Dúr 190 ezer forintos sötét tornyára és Szauron világító szemére kell majd félretenni a hobbira szánt pénzt.

Szabad kezet kapott a Lego tervezőcsapata, amikor a torony belsejét alkották, ezért rengeteg részlettel és izgalmas jelenettel töltötték meg az izzó szem alatti részt. Az építményben ott van Szauron trónterme és az orkok kovácsműhelye is, a tereket pedig tíz minifigurával lehet megtölteni, melyek között ott találjuk Szauront, Zsákos Frodót és Gollamot is.

Nem minden vitrinben fér majd el Szauron 5471 elemből álló tornya, mely összeépítve 30 centiméter széles, 45 centiméteres mély és 83 centiméter magasságú. A Lego Insiders-tagok számára 2024. június 1-jétől elérhető 10333-as számú készlet.

Ez is érdekelhet:

Eszelősen jól néz ki a Lego A Gyűrűk Ura-készlete

Még jó, hogy A Gyűrűk Ura több részes, mert annyi idő kell is kirakni.

Itt a Lego Hófehérke témájú szettje felnőtt építőknek

Nem gyerekjáték, akármennyire is annak tűnik.

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában