Az már biztos, hogy az ő produkciós cége készíti a filmet, az elég valószínű, hogy ő is lesz a főszereplője.

Már jóval azelőtt felfigyelt Hollywood Mads Mikkelsen és Thomas Vinterberg közös remekművére, a Még egy kört mindenkinekre, hogy megnyerte volna a legjobb idegen nyelvű film Oscarját. A remake jogait most árverésre bocsátották, a nyertes pedig az az Appian Way Productions lett, amelynek alapítója Leonardo DiCaprio. Ez már önmagában elég jó hír, de van itt még egy jobb hír is.

A Még egy kört mindenkinek amerikai változatában ugyanis jó eséllyel Leo játszhatja a főszerepet, de erről még semmi konkrétum nincs. A filmmel nem akarnak sokat várni, azonnal el is kezdtek forgatókönyvírót vadászni hozzá, úgyhogy vélhetően 1-2 éven belül amerikai változatban is nézhetjük az Another Roundot, jó eséllyel Leóval.

A licit amúgy nem volt egyszerű menet az Appian Way számára a Deadline szerint, ugyanis állítólag erős versenyző volt még a Universal Pictures Elizabeth Banksszel, illetve Jake Gyllenhaal és Riva Marker cége, a Nine Stories is. Valószínűleg a remake a legjobb helyen van, szóval készülgessen csak szépen, a mozik nyitásakor pedig menjünk majd el mindannyian, hogy megnézzük az eredetijét Mads Mikkelsennel.

És ezt olvastad már?
Nyomorult karácsonyfát sikerült felállítani a londoni Trafalgar Square-en