A legújabb divat szerint már napra pontos premierdátumot kapnak olyan filmek is, melyeknek még el sem kezdődött a forgatása. Így a következő Men in Black bemutatójának időpontját is ismerjük már (2019. május 17.), a végleges szereplőgárda azonban még mindig nem állt össze.

Az már most biztosnak látszik, hogy Chris Hemsworth és Tessa Thompson a Thor: Ragnarök után ismét együtt játszanak a Sötét zsaruk negyedik részében, ehhez pedig most a Variety tett hozzá egy igen szimpatikus pletykát, nevezetesen, hogy Neeson is csatlakozik a jól összeszokott kettőshöz.

Chris Hemsworth és Tessa Thompson

A pletykák szerint Neeson a MIB amerikai főnökét fogja alakítani, azt a Zét, akit korábban Rip Torn személyesített meg. A rendezői székben az akciófilmek terén már járatosnak nevezhető F. Gary Grey, aki legutóbb a Halálos iramban 8 című ámokfutással tömte tele a Universal zsebeit.

Van egy teaser-plakátunk is, ami nem mondd túl sokat, de azért megmutatjuk:

Az első részt anno nagyon szerettük, a másodikat nagyon nem, a harmadikat pedig nem nagyon, de azért kíváncsian várjuk, mit fog tudni a negyedik. Főleg, ha Neeson ebben is szétrúg néhány rosszfiút, akarjuk mondani alient.

És ezt olvastad már?
Sajnálattal közöljük: nem biztos, hogy le tudnád csapni Mark Zuckerberget