A latin Hófehérke és a fekete Ariel után a Disney ezúttal tartotta magát az eredetihez. Tegyük hozzá, hogy itt az eredeti szereplő eleve nem volt fehér, így tehát nem is fenyegette az a veszély, hogy megváltoztatják a bőrszínét.

A 2002-es Lilo és Stitch – A csillagkutya egy hawaii kislány és egy cuki földönkívüli lény barátságát meséli el, így nyilvánvaló volt, hogy a páros földi szereplőjének megformálására egy a szigetcsoportról származó gyerekszínészt fognak leszerződtetni.

A The Hollywood Reporter megtudta, hogy

az alkotók választása végül Maia Kealohára esett, akinek eddig semmilyen filmes tapasztalata nincs, ellenben több hawaii gyerekszépségversenyen is részt vett már.

Az utóbbi mondjuk nemigen támasztja alá önmagában Maia rátermettségét, de az biztos, hogy a külsőségek tekintetében a frissen színésszé avanzsált kislány ellen nemigen lehet kifogása senkinek, hiszen tökéletes Lilónak tűnik.

(kép forrása: instagram/littlealohagirl)

A klasszikus rajzfilm élőszereplős feldolgozását egyébként már 2018-ban bejelentették, de később a bemutatóját határozatlan időre elhalasztották. Az alkotást jelen állás szerint nem fogják bemutatni a mozikban, ugyanis egyenesen a Disney+-ra szánják, azt azonban egyelőre nem lehet tudni, pontosan mikor jön.

(forrás: The Hollywood Reporter)

Ez is érdekelhet:

Hiába latin színésznő kapta Hófehérke szerepét, a Disney élőszereplős adaptációja valaki szerint még így sem elég polkorrekt

Ha egy kicsit töröd a fejed, akár magad is kitalálhatod, ki emelte fel a szavát a készülő film ellen.

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
További cikkeink a témában