Ismerd meg Ludivin Sagnier-t, aki lehet, hogy a Lupinben nem éppen a szexi oldalát domborítja ki, viszont igazi csoda, hogy sikerült elrejteni a kamerák elől.

Ha ismerős volt neked valahonnan Ludivine, akkor lehet, hogy nézted Az ifjú/új pápát is, amelyben Esthert alakította, és ott sem volt igazán szégyellős hangulatában. A színésznő elképesztően jól játszik, de sokszor nem különösebben csinál problémát abból, hogy teljesen meztelenre vetkőzzön a kamerák előtt, és olyankor bármit is csinálhatsz, nehéz lesz odafigyelni, mennyire jó az alakítása.

Ludivine-t nagyjából mindenki a 2003-as Swimming Poollal zárta a szívébe, ő volt a moziban az a fiatal lány, aki rendesen felkavarta a medence állóvízét, és nem, ott sem sikerült magán tartania a ruháit. Charlotte Rampling egyenrangú partnere volt a filmben, még César-díjra is jelölték érte, amire egyébként egy évvel korábban a "legígéretesebb új színésznő" kategóriában is esélyes volt a 8 nőben nyújtott alakításáért, de akkor is lemaradt a szobrocskáról.

Sokan azt hitték, felfedezi majd magának Hollywood, de egyelőre még nem történt meg az áttörés, a francia filmekben (mint például a Mesrine-mozik és a Lola és a fiúk) és Paolo Sorrentino sorozatában viszont egy életre megjegyeztük őt. És ha láttad már, milyen, amikor ledobja a textilt, pláne. Ludivine-nak ugyanis csodás teste van. Nem hiszed? Mutatjuk.

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
További cikkeink a témában