Sokak szerint a Facebook vezérének, Mark Zuckerbergnek van a világon a legtenyérbemászóbb arca. (Nem mondjuk, hogy mi ezzel egyetértünk, de azt sem, hogy nem.) Az viszont biztos, hogy a 38 éves milliárdos anyukáját napi szinten emlegetik azok, akik szerint a közösségi média teszi tönkre a világot.

Amikor lassú a Face, vagy a feszítős tükörszelfi túl kevés ismerőshöz jut el, az ember akár azt is elképzelheti, amint egy mozdulattal kettéfejeli ezt a fura mosolyú csávót, de most dobunk egy infót, melynek hatására ez a vágyálom egy pillanat alatt szertefoszlik:

Zuckerberg a jelek szerint egyáltalán nem annyira puha, mint amilyennek gondolod.

Az üzletember nemrég megosztott egy videót az Instagramján, melyen edzés közben látható. Nyilván nem kell tőle hasra esni, hiszen aki foglalkozott már küzdősporttal, azonnal észreveszi a hibákat, de mivel az ilyesmi még mindig nem népsport, Zuckerberg már ezzel is jobban ért a bunyóhoz egy átlagembernél.

Kiderült, hogy Zuck a San Jose-i Guerrilla Dzsúdzsucu Akadémia növendéke, ahol már néhány hónapja az Árnyék becenéven ismert profi bunyóstól, Khai Wutól vesz leckéket. Wu természetesen meg lett szólaltatva az ügyben, melynek során elmondta, hogy Zuckerberg csak az egyik techmogul, aki mostanában kezdett el küzdősporttal foglalkozni.

Dzsúdzsucu-kockáknak hívjuk őket.

– mondta, majd azt is hozzátette, hogy bár Zuckerberg a felszínen egy béna kis gémernek néz ki, valójában kifejezetten veszélyes a tatamin.

Soha nem gondolnád ezekről a srácokról, hogy képesek lenyomni, aztán azt veszed észre, hogy egészen technikás mozdulatokkal támadnak rád. Fogalmad sincs róla, de ez a kocka egy csendes gyilkos.

Ha ez nem lenne elég, Wu azt is elmondta, hogy a Facebook atyja folyton azért cseszegeti őt edzés közben, hogy igenis lépjen oda, vigyen a küzdelmekbe több erőt és ellenállást. Magyarán, a puhatestű Zuckerbergről meg a szétcsapásáról szóló nedves álmokat el lehet felejteni.

(forrás: LADbible, főkép: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Az év egyik legjobb játéka is lehetett volna, de a pénzéhség közbeszólt

Thor hangján szólal meg Deadpool a Deadpool és Rozsomák szinkronizált előzetesében

További cikkeink a témában