Egy volt tengerészgyalogos a Tennessee államban lévő Summertownban csinált egy szellemkastély/szabadulószoba-féleséget, ami annyira durva, hogy nekünk már a gondolatától is meghűlt a vér az ereinkben.

A McKamey Manor néhány év alatt világhírű lett. A sajtó nem hiába kapta fel a vállalkozás hírét, hiszen a teljesen egyértelműen pszichotikus és szadista hajlamokkal megvert McKamey a résztvevőket konkrétan testi és lelki kínzásoknak veti alá a létesítményében. Hogy elejét vegye a pereknek, az üzemeltető egy negyven (!) oldalas lemondó nyilatkozatot írat alá a jelentkezőkkel, melyben az érintett mindennemű kárigényről lemond a túra során esetlegesen bekövetkezett fizikai vagy mentális sérülés esetén.

Ebben a cikkünkben bővebben is olvashatsz a Manorról, mely egészen hihetetlen módon a nyilvánvaló túlkapások ellenére is rendszeresen fogad vállalkozó kedvű látogatókat:

Fogalmunk sincs, hogyan lehet legális ez az amerikai kísértetház

A tulajdonos 20 ezer dollárt fizet annak, aki kibírja a látogatást a végéig.

Most a Hulu dokumentumfilmet forgatott McKamey szabadulószobájáról, melynek már az előzetese is stabil idegrendszert kíván. Különösen a jelentkezőket ért megpróbáltatások képsorai verhetik ki a biztosítékot a gyengébb gyomrú nézőknél. Bármilyen hihetetlen, ez a vállalkozás igenis működik napjaink Amerikájában, és feltehetőleg a hamarosan adásba kerülő dokumentumfilm sem fog elijeszteni senkit attól, hogy kipróbálja, sőt!

Íme az első trailer:

Ugyan dokuról van szó, de a Hulu hangsúlyozza, hogy az alkotás nyakon lett locsolva horrorfilmes elemekkel. Október 12-én kerül fel a platformra.

Ez is érdekelhet:

A skandináv mitológiában szereplő Loki egy kicsit betegebb volt, mint a Marvel legnépszerűbb antihőse

Érkezik kedvenc Marvel-sorozatunk, a Loki második évada. Kicsit a karakter körmére néztünk.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

Tíz, streamingre frissen felkerült film, amit érdemes megnézni a héten

Hihetetlen, de a Furiosa egyik színészének közleményben kellett tisztáznia, hogy ez csak egy film, nem a valóság

További cikkeink a témában