Salt Bae, azaz Nusret Göce azzal lett híres, hogy nagyon furán sózza a húst. Ha rendszeresen megfordulsz a neten, egészen biztosan ismerős lesz a pali.

Tudod... szűk fehér póló, az alkaron végigpergetett só, kerek napszemcsi, pózerkedés. Igen, ő az.

Ezzel lett mém, amiből szépen sikerült is neki profitálni, ugyanis most már nemzetközi az ürge. Nemrég Londonban nyitott éttermet, ahol pofátlan pénzért még aranyfóliába bújtatott sztéket is ehet, aki kínjában már nem tudja mire költeni a pénzét.

Szóval Salt Bae csak mérsékelten szimpatikus. Emberünk kínosan ügyelt egyébként arra, hogy a közösségi médiában kizárólag csücsörítve, kamukemény beállással, lehetőleg a jól ismert signature move pózában jelenlen meg, most azonban elkövette élete hibáját:

megszólalt.

Nemcsak az van, hogy a hangja is milyenmá'!, de emberünk ráadásul még hülyeségeket is beszél, sőt, mindezt megfejeli valami elképesztően nevetséges, erőltetett angol akcentussal, a végeredmény pedig igen kínos.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) által megosztott bejegyzés

Bae a következőt találja mondani:

Várjatok, várjatok! Mondani akarok valamit Londonról. London az én nagy álmom. Valamikor, holnap, minden nap, mindig.

Az audiovizuális élményt nem lehet pusztán szavakkal érzékeltetni, ezt a videót tényleg látni kell. A csávó tutira mémesedni fog ezzel is, de ezúttal nemigen örülhet neki.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában