Nagy bizonyossággal kijelenthető, hogy 2023-ban minden a mesterséges intelligenciáról fog szólni, legyen az adott MI tanuló nyelvi modell vagy képalkotó algoritmus.

A művészek és a médiamunkások már tavaly szembesülhettek azzal, mennyire fejlett modellek dolgoznak azon, hogy a jövőben nekik ne legyen munkájuk. Mi tagadás, a ChatGPT képességeitől mi is megrettentünk...

Egy kicsit be vagyunk tojva, miután meginterjúvoltuk a világ egyik legfejlettebb mesterséges intelligenciáját

Néhol egészen hátborzongató beszélgetést folytattunk egy robottal, ami egy napon talán elveszi a munkánkat. Rosszabb esetben elpusztítja az egész emberiséget.

...és ezek a modellek még mindig csak az MI-forradalom első lépéseit jelentik, az pedig ezen a ponton nehezen megjósolható, hová is vezet majd ez az egész. Most úgy néz ki, hogy a képzőművészek és az újságírók után a szexmunkásokat is elérheti a jövőben a végzet, valaki ugyanis

elkezdett szexi csajokat terveztetni az egyik képalkotó algoritmussal, a végeredmény pedig egészen megdöbbentő.

A Twitteren és a DeviantArton The Realist néven nyomuló illető képeit látva nagyra kerekednek az ember szemei. A megdöbbentő összképet nagyító alatt megvizsgálva észre lehet venni tökéletlenségeket – egymáshoz nagyon hasonlító modellek, itt-ott hiányzó árnyékok, szétcsúszó részletek vagy eltúlzott idomok –, de ember legyen a talpán, aki azt mondja, hogy az alkotások az apró hibák miatt teljesen élvezhetetlenek.

Mutatunk egy szép csokorral az említett képekből – a képekre kattintva a galéria lapozható, a fotók nagyíthatóak –, te pedig mondd azt, ha mered, hogy nem ezekhez hasonlókat kapsz az arcodba az Instagramon vagy az OnlyFansen nap mint nap.

A fenti képek alkotója az Uberrealistic nevű modellt használta, ami ingyenesen elérhető a Github felületén, vagyis igazából

bárki képes lehet megalkotni egy elképesztő idomokkal megáldott szexmunkást, hogy aztán azzal regisztráljon az OnlyFansre és ezzel akár pénzt is keressen.

A tanuló algoritmust egyébként nem elsősorban ebből a célból hozták létre, de mint minden technológiai újításból, a pornó a jelek szerint ebből is tud majd profitálni.

(forrás: mandynews.com, képek: Twitter/TheRRRealist)

Ez is érdekelhet:

Emily Ratajkowski idegből tolja a meztelenkedést Instagramon, ha már úgy hallotta, hogy lehet

Úgy értesült, hogy most már lehet mellbimbót villantani, ezért úgy gondolta, nosza!

És ezt olvastad már?
Hogyan válassz olyan gépházat, ami bírja a strapát? Segítünk
További cikkeink a témában