Nem rég kiderült, hogy a Hulu sorozatot készít Iron Mike címmel, aminek maga a címszereplő nem igazán örült. Most a Variety jelentette, hogy készülőben van egy másik széria is, amit már az egykori bokszoló is teljes mellszélességgel támogat.

Ami egyébként nem is csoda, hiszen a Tyson című minisorozattal kapcsolatban elég három nevet megemlíteni, hogy az ember bizakodón tekintsen a majdani premier elé.

Az első Antoine Fuqua, aki az elmúlt években csinált már egészen gyenge filmeket is (A hét mesterlövész, A védelmező 2.), de annak idején mégiscsak megrendezett egy Kiképzést, és ezt a mai napig nem tudtuk neki elfelejteni. Ő rendezi a sorozatot, és a produceri munkálatokban is részt vesz, ezzel pedig eljutottunk a második névhez, aki nem más, mint

Martin Scorsese, aki ugyan rendezőként nem segít be, de producerként végig ott fog legyeskedni a forgatás körül, és nekünk már ez is elég, hogy várjuk a bemutatót.

Végül pedig, de nagyon nem utolsó sorban meg kell említenünk Jamie Foxx nevét, akinél szerintünk nehezen lehetett volna megfelelőbb színészt találni Tyson szerepére.

Most mondd, hogy nem hasonlít!

Foxx egyfelől remek színész, másfelől mind testalkatában, mind fizimiskájában tökéléletes választásnak tűnik.

Az életrajzi sorozat a hírek szerint nem fog finomkodni, és be fogja mutatni Mike felemelkedése mellett a nehezebb éveket is. Azt egyelőre nem lehet tudni, mikor kerül a képernyőkre a pilot.

(via)

Ez is érdekelhet:

20 csodásan szexi fotó, amitől rájössz, hogy Gal Gadot tényleg egy csoda

Wonder Woman modellként és színésznőként is imádni való, de most inkább mégis Gal Gadot modellkarrierjére fókuszálunk. Ha eddig nem voltál szerelmes, most az leszel.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Ez a srác nem simán utcazenész, hanem utcazseni

Mi is nehezen hisszük, de igaz: Deadpool és Rozsomák sört reklámoznak

További cikkeink a témában
Titkos helyek, amiket csak a hajósok ismernek Horvátországban
Hirdetés