Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Paul Fishbein 1983-ban alapította meg az Adult Video News nevű magazint a Business Insider vagy a Hollywood Reporter mintájára. Az újság kizárólag arra a műfajra fókuszált, ami Pault már ifjúkora óta érdekelte, ez pedig nem más, mint a pornó.

2010-ben ugyan eladta a magazint, de az élete ezután is az ipar körül forgott. 2015-ben hozta össze az X-Rated: the Greatest Adult Movies of All-Time nevű projectet, melyben egy kazalba lapátolta azokat a filmeket, melyek szerinte a műfajon belül a csúcsot jelentik. Szerinte ezek a filmek férnének bele a top tízbe:

1. Nothing to Hide (1981)

Paul szerint azért ez a legjobb pornófilm, mert jó benne a rendezés (!) és nem csak a szex, hanem az érzelmek is szerephez jutnak. Ha ő mondja...

2. The Opening Of Misty Beethoven (1975)

Na igen, amikor ez a film készült, közülünk sokan még csak meg sem születtek. Van tehát mit bepótolni. Ebben a filmben egyébként a sztori jött be a leginkább Paulnak.

3. Scoundrels (1982)

Ez az első film, ami megkapta a legjobb filmnek járó pornó-Oscart. A világ legmurisabb férfi pornósztárja, Ron Jeremy pusztít benne.

4. The New Devil in Miss Jones (2005)

Ez a film egy 1973-as pornófilm remake-je! Igen, még a pornóiparban is másolják a klasszikusokat. Az irányelv ilyenkor minden bizonnyal a hosszabb, nagyobb, nedvesebb.

5. Blonde Ambition (1981)

Figyeld a borítót! "Ha szeretted a Deep Throat-ot és az Ének az esőben-t, akkor ezt imádni fogod!" Édes.

6. Fallen (2008)

Ez a film azért kellett a listára, mert Paul szerint a női főszereplő, Jessica Drake valami iszonyatosan nagyot játszik benne. Nem ér röhögni!

7. Corruption (2006)

Állítólag ez egy tök fontos film, mert olyan alkotmányos alapjogokat feszeget, mint például a művészi kifejezés szabadsága. Meg dugnak is benne.

8. Roommates (1981)

Paul szerint ez volt az első női pornófilm, amit épp ezért megpróbáltak a szélesebb közönség előtt is ismertté tenni, de aztán végül ezt is csak sunyiban nézte meg mindenki. Szívás.

9. Fashionistas (2002)

Ez a film tartja a legtöbb pornó-Oscarra jelölt film rekordját, összesen 22 nevezéssel.

10. Pirates (2005)

Ez volt az első pornófilm, amire több mint egymillió dollárt vertek el. Paul szerint már csak ezért is muszáj volt feltenni a listára.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.