Ha olyan emberek kerülnek szóba, akiken egészen egyszerűen nem fog a kor, általában Paul Rudd szokott lenni a téma szemléltető ábrája.

A közkedvelt színész ugyanis egyszerűen nem öregszik, ami évente egyszer biztosan szóbeszéd tárgya, amikor Rudd egy újabb születésnapját ünnepli, anélkül, hogy akár egy kicsit is öregebbnek nézne ki, mint tavaly ilyenkor.

Paul Rudd végre elárulta, mi a titka annak, hogy nem öregszik

Valami olyasmi, ami talán rajtad is segíthet.

Van azonban egy másik világsztár, akiről valamiért nem esik ennyi szó, pedig a srác erőlködés nélkül hozza Rudd szintjét. Ő nem más, mint a világhírű énekes-dalszerző-producer, Pharrell Williams, aki április 5-én ünnepelte az ötvenedik születésnapját, és akit a leginkább erről a dalról ismerhetsz:

A dal kerek tíz éve készült, de a klipben látható negyvenéves Pharrell tökéletesen ugyanúgy néz ki, mint az ötvenéves verzió, akit most meg is mutatunk egy friss képen:

Ahogyan 2013-ban sem hittük el, hogy emberünk már a negyvenes éveit tapossa, úgy most is csak kerekedik a szemünk, azt hallva, hogy a hatodik X-be lépett. Reméljük, ugyanígy fogunk csodálkozni, amikor betölti a hatvanat, a hetvenet, a nyolcvanat és a kilencvenet is!

Ez is érdekelhet:

Egy járókelő nem díjazta a viccet, keresztüllőtte az őt szivató youtubert

A srác korábban embereket terített be műhányással a vicc kedvéért, szóval mondhatjuk, hogy ez az eset csak idő kérdése volt.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Itt a tankcsapdásított Pokémon-főcímdal. Jajj

Minket egyáltalán nem lepett meg az év eddigi legnagyobb meglepetéssikere

További cikkeink a témában