A YouTube-on hatalmas népszerűségnek örvendenek az úgynevezett szivatós videók, melyekben a tartalomgyártók a nézettség reményében a régi kandi kamerás műsorok stílusában zrikálják az utca emberét.

Most egy ilyen videó forgatása közben ért kellemetlen meglepetés egy amerikai youtubert Virginiában, amikor az egyik általa megszívatott járókelő fegyvert rántott.

Az áldozat a Tanner Cook nevű fiatal srác, aki a YouTube-on a Classified Goons nevű csatornát működteti, melyen különböző átverésekkel szórakoztatja a követőit. Az általa elkövetett szivatások között olyanokat is találhatsz, melyben Uber-sofőröket sokkolt műhányással vagy áruházakban próbálta meg eltolni mások bevásárló kosarait.

Szóval a gyerek nem hamvas kezdő és nem is különösebben foglalkozott azzal soha, a poénkodása mennyire hergelheti fel az áldozatait, így valahol várható volt, hogy előbb-utóbb valaki kicsit túlreagál majd egy ilyen pranket. Ez aztán múlt hét vasárnap meg is történt a Dulles Town Center plázában, a virginiai Sterlingben, ahol a 21 éves youtubert a 31 éves Alan W. Colie nemes egyszerűséggel keresztüllőtte.

Tanner Cook a kórházban örül a hírverésnek

Az ügyről a Loudoun megyei sheriff hivatala tájékoztatta a nyilvánosságot, azonban a folyamatban lévő nyomozás érdekeire hivatkozva arról egy szót sem szóltak, pontosan mi volt az elmérgesedett átverés lényege. Colie-t letartóztatták súlyos testi sértés és lőfegyverrel való visszaélés miatt, Cook pedig mostanra már a kórházban lábadozik.

A youtuber elmondta, hogy a szivatás egy egyszerű vicc volt, amit a támadó egészen egyszerűen túlreagált, bár ismerve a srác szakmai múltját, nem vagyunk benne biztosak, hogy amit ő egyszerű viccnek titulál, azt a lehányt Uber-sofőrök is annak minősítenék-e.

Cook azt is elmondta, hogy ez az eset nem fogja őt eltántorítani attól, hogy folytassa a tartalomgyártást és ebben mi igazából a kezdetektől fogva nem kételkedtünk, már csak azért sem, mert az eset miatt most valószínűleg több százezren ismerték meg a nevét, akik közül biztosan akad szép számmal új feliratkozó is.

(forrás: NCBnews)

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A héten Virginia idomaira csodálkozhatsz rá a mozikban

Húsz zseniális film, ami megtörtént események alapján készült

Itt a bizonyíték, hogy a hűtlen brit feleségeknek irtózatosan rossz az ízlésük

További cikkeink a témában