A The Hollywood Reporter remek hírrel örvendeztette meg a magyar filmrajongókat: Mundruczó Kornél világsztárokkal forgat sorozatot az Apple-nek.

Hogy pontosan kikkel, azt már a címben lelőttük: maga a Pókember, valamint az Uncharted Nathan Drake-je, azaz Tom Holland, illetve a Mank című film miatt Oscarra jelölt, de inkább a Mamma Mia! miatt ismert Amanda Seyfried állnak Mundruczó kamerája elé.

Amanda Seyfried

Várható volt egyébként, hogy a magyar rendező előbb-utóbb igazi A-listás sztárokkal kerül össze, hiszen Pieces of a Woman című filmjével már Oscar-közelbe juttatta Vanessa Kirbyt, az ilyesmit pedig Holywood nem egykönnyen felejti el.

A The Crowded Room, azaz A zsúfolt szoba egy antológiasorozat első évada lesz, ami tíz epizódból fog állni és egy pszichológusnőről szól majd, aki egy igen bonyolult esettel találkozik praxisa során. Bár erre vonatkozóan nem rendelkezünk biztos információkkal, valószínű, hogy Seyfried a pszichológust, Holland pedig a pácienst játssza majd a szériában.

Magyar rendező hozhatja el az Oscart Vanessa Kirbynek

Nem biztos, hogy a Pieces of a Woman dobja majd fel a hangulatodat, de Mundruczó Kornél világsztárokkal forgatott filmje nem kis teljesítmény.

Az első évad egyébként egy kerek egész sztorit mesél el és a műfaji meghatározása szerint thriller lesz. Alapjául részben Daniel Keyes The Minds of Billy Milligan című életrajzi könyve szolgál majd, mely az első olyan bűnelkövetőről szól, akit azért mentettek fel a bíróságon, mert bebizonyosodott róla, hogy többszörös személyiségzavarban szenved.

Mivel az Apple a gyártó, az alkotás az Apple TV+-on debütál majd, de hogy pontosan mikor, az egyelőre még nem ismert.

Ez is érdekelhet:

Kapaszkodj meg, mert film készül a Baby Sharkból

Baby Shark, tüttűrürüpp-tütüpp...

(forrás: The Hollywood Reporter, képek: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Mutatjuk a „fluoreszkáló ribancot” a Micimackó-horror folytatásából

További cikkeink a témában