Monica Huldt 37 éves ex-hittantanár (!), mostanra már inkább pornós, instajónő, illetve influenszer, mármint a szónak azon értelmében, ahogyan néhány éve használjuk, értsd, azzal keres rengeteg pénzt, hogy visszaveri a fényt.

Neki tehát elsődleges szempont, hogy minél többen kövessék Instagramon, Snapchaten, TikTokon, OnlyFansen és a Pornhubon, hiszen a meztelen bőrfelületért ácsingózók figyelmét nagyon egyszerű pénzre váltani. A követőszám felturbózásának már jó ideje a legegyszerűbb módja, ha az ember kreatívan teljesít valami nem túl bonyolult internetes kihívást, meztelenkedéssel jótékonykodik, megfogalmaz valami sarkos véleményt egy divatos témában, esetleg simán csak kitalál valami menő sztorit.

Ez utóbbit lehet kreatívan, izgalmasan, de azért pettyet átlátszóan csinálni, mint ahogy a nagyon beszédes művésznevű szexmunkás, Kazumi Squirts csinálta...

...meg lehet úgy is, ahogy a cikk elején említett Monica, aki egy olyan történettel került a bulvárlapok második oldalaira, hogy az embert szinte megtámadja a szekunder szégyen.

Jó lesz még az elején kontextusba tenni a sztorit. Ebben a videóban Huldt azt mondja el egy podcastben, hogy ha valaki hamar elmenne az ágyban, ő nem haragudna, inkább felkérné az illetőt egy kis orális szexre meg némi ujjazásra és azzal le is lenne tudva a dolog. Nézd meg, ahogy beszél! Érzéki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Glen (@glennyballs) által megosztott bejegyzés

Szóval ha azt hallottuk volna, hogy Monica egy kis mediahackre készül, mi már helyből nem vártunk volna nagy truvájt, de az, amivel végül előállt, még minket is meglepett. A Daily Mail írta meg, hogy Huldtnak annyira elege lett a konditeremben utána koslató férfiakból, hogy

havi 3000 dollárt, azaz közel 1,1 millió forintot szán arra, hogy egy testőr elkísérje őt kondizni és megvédje a zaklató férfiaktól.

Az arizonai Scottsdale-ben élő lengyel származású nő elmondta, hogy kezdetben nem zavarta a figyelem, de mostanára annyira eldurvultak a dolgok, annyira zavarják az őt ostromló férfiak, hogy képtelen normálisan edzeni. Mivel pedig heti ötször jár kondizni, ez tényleg nagyon kellemetlen lehet.

Túl dögös vagyok

– mondja, mi pedig egyre mélyebbre süllyesztjük az arcunkat a tenyereinkbe.

Ebben az idióta sztoriban benne van minden, amiért gyűlölöd az influenszer jelenséget: az egocentrikus, exhibicionista főhősnő, aki a kanos férfiak zaklatnak kártyát felhasználva kuncsorog magának még több figyelmet, miközben az egészről bűzlik, hogy köszönőviszonyban sincs a valósággal.

Először is, nem tudjuk, milyen emberanyag látogatja az arizonai Scottsdale konditermeit, de mi azért feltennénk a kérdést: ha ezt látnád...

...tényleg a lábadra ejtenéd a tízkilós súlyt, csak hogy te érj oda először elkérni a csaj telefonszámát? Mert szerintünk ez egy egészen hétköznapi kicsit túledzette magát konditermi forma, ami párosítva a fenti videóban is megcsillanó intellektussal nemigen ingerel fel minden hímneműt egykilométeres körzetben.

A másik kérdés inkább Monicának szól, így természetesen csak költői: azt vajon tudja a hölgy, hogy mennyi pénzből lehet berendezni egy otthoni konditermet? Urambocsá, meglátogatni egy olyan termet, ahová csak nők járhatnak? Mert ha már Magyarországon is találni ilyeneket, nagyjából kizártnak tartjuk, hogy a jó öreg Arizónában még nem találták fel a spanyol viaszt.

Ez is érdekelhet:

Schwarzenegger elárulta, mi a reggeli rutinja, ami 75 évesen is frissen tartja

Talán érdemes megfogadni a tanácsát valakinek, aki egy kis osztrák faluból egészen a világhírig, majd a kaliforniai kormányzóságig vitte.

És ezt olvastad már?
Ott nem parkolhatsz! – A hét oltása és egyéb kellemetlenségek
További cikkeink a témában