Megnéznéd az Ollókezű Edwardot péniszkézzel? A Szombat esti láz helyett a Szombat esti bláz izgat inkább? Tíz nagy kedvenc mozi meglehetősen nevetséges pornóátirata következik.

Ass Ventura

Ace nagyon merész, és általában hátulról szereti. Mondhatni, mindenféle hátsó szándékkal érkezik a tett színhelyére. Tény, hogy Jim Carrey is megküzd az Ace Ventura 2-ben egy fenékkel, de az egy műrinocéroszé, és nem feltétlenül kellemes az együttlétük. Na de itt...

Fuckenstein

Frankenstein életre kelti a Teremtményt, aki be is dobja magát a nőknél, és nyilván hatalmas az... egója. A borítón látható lány a szörny célszerszámát látva azonnal jódlizni kezd, míg a kép alján a világ első púpos dj-jét láthatjuk lemezjátszója felé görnyedni agresszíven.

Penetrator

A Terminátor kisöccse, aki az "I'll be back"-et "I'll come again"-re cserélte, el nem ítélhető módon. Nyilván el kell hangozzon a filmben a "szükségem van a ruhádra" mondat, csak épp azt reméljük, hogy azt főhősünk nem egy ZZ Top-tagot megszégyenítő szakállal rendelkező motoros esetében süti el.

The Da Vinci Load

Vajon mi lehet Da Vinci műveinek mögöttes tartalma? Ha jobban megnézzük Az utolsó vacsorát, akkor a 2014-es Victoria's Secret-katalógus darabjait vélhetjük felfedezni egyes prófétákon, Mona Lisa pedig nem véletlenül nem mosolyog teli szájjal. Csupa pornó minden, amit a zseni letett az asztalra, ez a hiánypótló film pedig felnyitja elvakult szemünket.

Beverly Hills Cock

Már az eredeti Beverly Hills-i zsaruban is ott volt a rejtett pornó, emlékezzünk csak arra a jelenetre, amikor Eddie Murphy banánt dug egy kipufogóba. Nos, itt sok mindent dugnak sok helyre, így az eredeti film szellemisége is megidéződik, bár Eddie valószínűleg sírva rohant volna el egy ilyen csippendéles rendőrszerkó láttán. Vagy mégsem?

Edward Penishands

Most arról inkább ne nyissunk vitát, melyik a jobb verzió, ha olló vagy ha pénisz nőtt a kezünk helyére, mindenesetre mindegyiknek megvannak az előnyei: előbbivel könnyen lehetünk Freddie Krueger-imitátorok, és esélyesek leszünk egy Rozsomák-film főszerepére, utóbbival viszont tárt karokkal vár minket a pornóipar, illetve viszonylag jók leszünk bábszínészként is. Az viszont teljesen biztos, hogy le kell mondanunk azon szándékunkról, hogy az új Richard Claydermanná váljunk.

Missionary Position Impossible

A történet szerint az amerikai elnök szexuális élete veszélyben van. Ki segíthet rajta? Hát persze, hogy Tom Cruise egy bögyös nő, aki nem venné szívére, ha a hazája komoly veszélybe kerülne. A 69-es ügynök akcióba lendül.

The 69th Sense

"Meztelen embereket látok" – szólna a kisfiú az újraértelmezett verzióban, anyuci és apuci pedig nem értené, hogy miért vigyorog szemük fénye állandóan, csak nem rászokott valami illegális szerre? A 69. érzék végén vajon kiderül, hogy tulajdonképpen mindenki él?

Saturday Night Beaver

A Szombat esti blázban a parkett ördögei nem Bee Gees-slágerekre ropnak, legalábbis biztosra vehető, hogy ha Jenna Jameson van a tánctéren, akkor a tánc vízszintes irányú lesz, illetve hogy a bossanova szó második betűje önként és dalolva alakul át egy teljesen más hangzóvá.

Clockwork Orgy

Kicsi Alex szemét kipeckelik, hogy a teljes Sas József-életmű után a teljes Rocco Siffredi filmográfiát is megtekintse. Ezek után a tejfogyasztás és a jó öreg ultra-erőszak már nem is lep meg senkit.

És ezt olvastad már?
Emily Ratajkowski idegből tolja a meztelenkedést Instagramon, ha már úgy hallotta, hogy lehet