Nyugalom, most nem egy olyan tragédiáról lesz szó, mint amikor egy sört szállító kamion oldala fog talajt! Ez nincs annyira fájdalmas, cserébe sokkal kínosabb.

Bár minimalista olvasóink már minden lényegesebb információt megkaptak a cikk címében, mi azért még szolgáltatunk némi adalékot a sztorihoz. A szerencsétlenül járt teherautó Oklahoma külterületén borult fel az I40-es autópályán szerda reggel, melynek következtében a teljes rakomány az aszfaltra ömlött.

A rakomány pedig ebben az esetben több doboznyi vibrátor és nagyjából ugyanannyi síkosítót tartalmazó tubus volt, amelyek közül az utóbbi nem épp arról híres, hogy az útra ömölve hozzájárulna a biztonságos közlekedéshez.

A helyzet abszurdumát csak tovább emelte az esetről készült híradós riport, melynek során a News 9 helikopteréről bejelentkező munkatársnak fogalma sem volt arról, mit is filmeznek éppen, aztán a kamera ráközelített a helyszínre, és hirtelen az összes néző egyszerre kiálthatott fel: Ezek bizony műfaszok!

Miután a kameraman a nézők elé tárta a látképet, a riporter már inkább kerülte a témát, annál is inkább, mert az általa korábban a rakományra használt szót (load) egyúttal az ejakulátum szinonímájaként is használják az angol nyelvben.

(forrás: Metro, főkép: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Nem volt túl jó ötlet megkérdezni az embereket, mi legyen az Uránusz-misszió neve

Tényleg azt gondolta valaki, hogy ebből valami értelmes is kisülhet?

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Így néz ki az a napi menü, amire a szakértők szerint a szervezetednek szüksége van

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Hat nagyon komoly kocsi hat nagyon dögös lánnyal, de itt rád is szükség lesz!

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés