Muszáj volt pont egy veszélyeztetett elefánton meztelenkednie az orosz modellnek

Az orosz teniszező, Jevgenyij Alekszandrovics Kafelnyikov arról híres, hogy egyéniben bezsákolt egy aranyérmet a sydney-i olimpián, illetve szintén egyéniben két Grand Slam-tornát is megnyert '96-ban és '97-ben. Meg most már arról is, hogy van egy szép lánya, akinél olykor megbotlik az arányérzék.

A 22 éves Aleszja Kafelnyikova nem a sportban akart kiteljesedni, hiszen minek dolgozni vagy edzeni, ha a jó gének közvetlenül is pénzre válthatóak? Aleszja modellkedik és természetesen az Instagramon is nyomul, szigorúan követve a jó csaj szép helyszíneken formulát, ami manapság a profitmaximalizálás legjobb receptje.

Össze is szedett ezzel már több mint félmillió követőt, a minap az egyik mutatványa azonban egy kicsit odavert a biznisznek. A modell ugyanis éppen Balin nyomja – hol máshol? –, ahol sikerült neki anyaszült meztelenül felpózolnia egy szumátrai elefánt hátára.

A képet fel is töltötte nagy büszkén az Instára és várta a lájkokat, de ezúttal a tetszikelések mellett elkezdtek szállingózni a negatív kommentek is, majd egy idő után ezek a hangok felerősödtek, ezért végül Aleszja inkább törölte a képet.

Ő azzal védekezik, hogy a képpel csak azt szerette volna kihangsúlyozni, mennyire tiszteli az állatokat és szereti a természetet. Ez eddig oké, bár meg kell jegyeznünk, hogy mindezt úgy is lehet kommunikálni, hogy az emberen van ruha. Ahogy ő csinálta, úgy egy kicsit nehéz elhinni, hogy nem a szexizés volt a célja.

Szóval természet, állatok, meg tisztelet, csak épp az volt a baj, hogy a képen egy veszélyeztetett szumátrai elefánt látható, a kommentelőknek pedig azért ért sarkig a fotó, mert a távol-keleti országokban szinte mindennapos ezeknek az állatoknak a kizsákmányolása.

Hogy pontosan mi a baj a képpel, azt a Mentsük meg az ázsiai elefántokat nevű alapítvány szóvivője fogalmazta meg a legszebben:

Nos, talán okosabb lett volna, ha Aleszja megmarad a tengerparti naplementék előtti villantásoknál.

(via)

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.