Nadia Bartel neve csak akkor lehet ismerős, ha képben vagy az ausztrál futballal, a hölgy ugyanis a sportág egyik szupersztárjának, Jimmy Bartelnek az exe.

Azt valószínűleg magadtól is tudod, hogy ezekben a körökben nem úgy szokás bulikázni, ahogy a középosztály tagjai adják elő a péntek estéket. A kiskocsmában alapozás helyett Nadia és barátnői az orrukat szokták púderezni és ezt nem a rosszmájúság mondatja velünk, hanem a száraz tények ismerete.

Ő az

Történt ugyanis, hogy múlt hét pénteken a hölgy tolt egy kis partit a csajokkal, melyen az egyik barátnője és üzlettársa, Ellie Pearson csinált egy videót, ami valahogyan az Instagramon kötött ki. A sztoriként megosztott klipecskében az látható, hogy Nadia felszív némi fehér port egy tányérról.

Igen, nekünk is egyetlen olyan fehér porról van tudomásunk, amit nazálisan szokás fogyasztani.

Íme két pillanatkép a mutatványból:

Amikor elérte a társaság agyát, hogy mit sikerült feltolni a netre, Ellie természetesen azonnal törölte a klipet, de mindannyian tudjuk, hogy az ilyesmi már pont annyit számít, mint halottnak a csók.

A videóból botrány lett, ami Nadia számára súlyos pénzekben mérhető. A negatív szaldó ott kezdődik, hogy a helyileg illetékes rendőrség a rendezvények tilalmára vonatkozó járványkorlátozások megsértése miatt elkezdett igen kövér bírságokat kiosztani a videóban látható személyekre. Közleményükben arról tájékoztatták a nyilvánosságot, hogy összesen 21 ezer dollárnyi bírságot szórtak szét a négy hölgy között, ami önmagában még biztosan nem vágta volna földhöz a társaság tagjait, de a nyilvános kokózás miatt néhány nap alatt két szponzor is kivette Nadia számlaszámát a rendszeres havi átutalások közül.

A JSHealth Vitamins nevű táplálékkiegészítőkre specializálódott cég, illetve a Hairhouse nevű szépségipari vállalat közölte, hogy a továbbiakban nem kívánnak Nadiával dolgozni, ami már igen komoly érvágásként értékelhető.

A sztori női főszereplője az Instagramon kérte 566 ezer követőjének bocsánatát, bár ez már nemigen menti meg az említett szponzorációs szerződéseket. Ha belegondolunk, hogy Nadiának ezekért az összegekért igazából csak annyit kellett tennie, hogy mosolyogjon szépen és rendszeres időközönként posztoljon egy-egy szelfit, a történteket minden túlzás nélkül értékelhetjük epikus buktaként.

(via)

És ezt olvastad már?
Így fog kinézni a következő PlayStation és Xbox a mesterséges intelligencia szerint