Crystal DiGregorio tíz évig pornózott, mígnem nagyjából hat éve megszállta a szentlélek és megtért Istenhez. De nem ám úgy tessék-lássék! Nem csak egy mezei hívő, hanem egyenesen lelkész lett belőle.

Crystal előtte Nadia Hilton művésznéven – linkért rinyálók nyugodtan üssék be ezt a nevet a Google keresőbe! – évi 360 ezer dollárt keresett, volt egy 10 millió dollárt érő háza Malibuban, egy Ferrarija, egy nightclubja és egy háza a New York-i Oswegóban. Szóval mondhatjuk, hogy bejött neki a biznisz, bár a ma sokkal kevesebb meztelenkedéssel sokkal többet kereső softpornós instagrammerekhez mérve nem igazán tekinthető nagy játékosnak.

Itt pornószínésznőként

31 évesen csinálta meg az utolsó filmjét, de ekkor már saját elmondása szerint annyira dolgozott benne a vallásos buzgóság, hogy a forgatási szünetekben a Bibliát olvasgatta és a legutolsó két jelenetét úgy élte meg, mintha megerőszakolták volna. (Nem tudjuk, az utóbbi kijelentésére most hány pornószínész és producer kapott a szívéhez, de biztosan vannak így páran.)

Visszavonulása után össze is jött egy prédikátorral, ami ékes bizonyítéka annak, hogy nem vette félvállról a váltást. Annyira nem, hogy ahogy fentebb is írtuk, maga is felcsapott lelkésznek, amit egészen biztosan nem fogadott kitörő örömmel a férjura felekezetébe tartozó kisnyugdíjasok konzervatív szárnya. Nos, a mamik most megnyugodhatnak, ugyanis a jelek szerint sikerült nekik visszautálni szegény Nadiát a pornóiparba.

Itt lelki pásztorként

A hölgy az elmúlt öt évben rájött, hogy az Egyház képmutató. (Biztos azért csak most, mert nem igazán figyelt a történelemórákon.) Persze az is lehet, hogy valaki szólt neki, hogy az OnlyFansen végre dugás nélküli meztelenkedéssel is lehet pénzt keresni, nem is keveset, de ezt tényleg csak a rosszmájúság mondatja velünk.

Crystal egyébként időközben elvált a prédikátortól, aztán újraházasodott, és a jelenlegi férjének még gyereket is szült néhány hónapja. A férj egyébként teljes mértékben támogatja felesége törekvéseit, hiszen így az asszony végre újra megtalálhatja önmagát... meg ugye a pénz is biztosan jól fog jönni, amikor majd egyetemre kell küldeni a gyereket.

Most így néz ki

Nadia tehát 36 évesen porolja le ismét a farmotoros vibrátort, de azt is egyértelművé tette, hogy csak és kizárólag szóló jeleneteket fog tolni a már említett platformon.

Ámen!

(via)

És ezt olvastad már?
Olyan brutális lett az Asus kézikonzolja, hogy jó eséllyel letarolja a gamer piacot
Sikeres nők a szoftveriparban - ilyen volt a Lányok Napja a memoQ-nál
Hirdetés