Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy dögös csajnak ma nem igazán van nehéz dolga, hiszen elég regisztrálnia az Instagramra, és egy kis szerencsével simán meg tud élni a mobiltelefonjából. Persze ehhez az is kell, hogy az illetőnek legyen jó sok követője, amihez rengeteget kell pucsítani, és szorgalmasabban kell kattintgatni, mint egy amcsi turistának, akinek görcs állt a mutatóujjába.

Ezt Niece Waidhofer is tudta, ezért nem is szöszmötölt sokat az oktatási rendszerrel, inkább követte az előbb felvázolt tervet. Mivel a csaj bizony igen komoly adottságokkal rendelkezik, idővel biztosan összejön neki is, de jelenleg egy – számára – nem épp kellemes sztori miatt került rivaldafénybe.

A kis türelmetlen ugyanis szerette volna, ha követőinek száma kilencvenezerről rövid úton megindult volna a félmillió irányába (és tovább), ezért a Redditen arra kérte a felhasználókat, hogy nyugodtan savazzák őt szét. Így:

Az internet népe pedig feldobott egy egész levélnyi trolltablettát, és aláállt. Valami olyan durva savat kapott szegény Niece, hogy a keményebbekbe még mi is belepirulunk. Figyelj csak!

Úgy nézel ki, mint aki két órát töltött a fodrásznál és a kozmetikusnál, majd lőtt magáról legalább ötven szelfit, hogy egy olyan képet posztolhasson ide, amiről azt gondolja, hogy annyira jól néz ki rajta, hogy a Reddit történetében először senki nem akarja majd igazából leoltani. Bocsi, de hatalmas tévedésben vagy.

A csaj: Csinálj nekem "tehetségtelen vagyok, ezért pénzért kell házasodnom"-külsőt! A plasztikai sebész: Egy szót se többet!

Reménybeli Instagram-modell munkát keres. Nyolc osztály. Bírja, hogy mindenki kedves vele. Tehetség: képek. Tapasztalat: három óra készülődés utáni spontán szelfik és smink. Jelige: pénzért és kokóért mindent.

A bizonytalanságod valószínűleg abból a vívódásodból fakad, hogy saját magadtól tulajdonképpen még nem értél el semmit. Az emberek feltehetőleg azért tesznek meg neked dolgokat, mert jól nézel ki, emiatt lusta, sekélyes maradsz, és soha nem leszel képes igazi értéket teremteni.

Az emberi kapcsolataid felszínesek, a romantikus kapcsolataidat folyton megmérgezi a kétely. Vajon magadért szeret, vagy a a külsőd miatt? Ha egyszer elveszíted a szépséged, a személyiséged miatt fog vajon veled törődni valaki?

A benned lévő üresség miatt folyamatosan hajszolod a visszaigazolást. Emiatt jársz folyton kondiba, emiatt posztolsz állandóan fotókat magadról, és várod remegve a pozitív visszajelzéseket. Emiatt fogod magad egy kicsit módosíttatni itt-ott, egészen addig, míg úgy nem nézel ki, mint Donatella Versace, akinek a személyisége megegyezik a nála lévő kézitáskájával.

Egyszer a középpontból a perifériára fogsz kerülni, azok közé a nők közé, akik irigységből durva kommentekkel illetik majd a náluk fiatalabb lányokat, és azokat a férfiakat, akiktől már nem kapják meg többé a vágyott figyelmet.

Te pont olyan csaj vagy, akiket gyorsan végig szoktam pörgetni Instán, majd amikor már elég kanos vagyok, keresek valakit, aki tényleg dögös, és kiverem rá.

A beültetéseid könyörögnek a figyelemért. Ordít rólad, hogy igazából borzasztóan bizonytalan vagy magadban.

Ez nem dekoltázs, hanem maga a Szilikonvölgy.

Ilyen, és ezekhez hasonló igen komoly eszmefuttatásokat kapott szegény Niece az arcába, aztán jött egy állítólagos exbarát kommentje, ami végleg betette a kaput. (Előre szólunk, hogy ez már nagyon mélymocsári trollkodás lesz. Ha nem bírod az ilyesmit, inkább ugorj egy bekezdést!)

Azért szeretnél igazi színésznő lenni, hogy az emberek ne lássanak azonnal keresztül rajtad, hiszen úgy nézel ki, mintha aranyásás szakon végezted volna a főiskolát. Talán sikerül majd feleségül menned valami gazdag palihoz, ha megtanulod, mit kell csinálni a pöcsével, hogy jó legyen neki. Annyira kétségbeesetten keresed a figyelmet, hogy kezdetben saját magadról posztolgattál képeket a jócsajok és az istennők topikokba, de mivel ez nem volt elég, most arra kéred a Redditet, hogy oltsanak szét. A kis szaros zsebkutyád az egyetlen hűséges lény, akit valaha találhatsz magadnak ebben az életben, de még ez is csak attól függ, hogy adsz-e neki enni. A puncid felé mutató pisztolytetkókat csak azért varrattad magadra, mert azoknak a sötét állatoknak, akikkel dugatod magad, szükségük van iránymutatásra, hogy megtalálják a lyukat abban a Demi Moore-os bozótban, ami a lábaid között burjánzik. A mellbimbóid úgy néznek ki, mintha összevesztek volna, ezért elbújtak a melleid ellentétes oldalaira. Képtelen vagy elviselni a kritikát. Egyedül fogsz meghalni.

Hat órával a vakmerő felhívás után Niece fogta magát, és törölte a Reddit-profilját, ami őszintén szólva egy ekkora dózisban kapott, a sutyerákságot sem nélkülöző trollcunami után nem is meglepő. Az internet népét azonban nem ilyen egyszerű lerázni, a lelkesebbje a savazást a modell Instagramján is folytatta.

Kis idő múlva Niece az Instán közzétett képe leírásában közölte, hogy jól van, és hogy így utólag nagyon nagyon rossz döntés volt tőle, hogy céltáblát rajzolt a homlokára. Természetesen tagadta, hogy bármi köze lenne a magát az exbarátjának valló kommentelőhöz és állította, hogy nem a figyelemért csinálta az egészet. Bocsánatot kért, amiért felbosszantotta a Redditet, megköszönte azoknak, akik az oldalára álltak, és egy másik posztban még azt is jelezte, hogy a mellbimbói fantasztikusak, a szemérme pedig csupasz.

Ez a tanmese tökéletesen példázza, hogy az internet bugyraiban a rosszindulat a legolcsóbb nyersanyag. Csak kérni kell, és azonnal teletömik vele a zsebeidet.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.