A Disney mára szórakoztatóipari gigász, legfényesebb ékköve pedig a Marvel Studios, ami tíz év alatt egy akkora rajongótábort szedett össze, hogy a Star Wars sárgulhat az irigységtől.

Jim Carrey pedig sokunk kedvence. Annak idején ő volt a gumiarcú hülyegyerek, akit annak ellenére is nagyon lehetett szeretni, hogy olykor fullba nyomta a kretént. Aztán jött a Truman Show, majd az Egy makulátlan elme örök ragyogása, és többé már nem lehetett rá úgy tekinteni, mint akinek csak a marhulás megy.

Közben olyan karaktereket tett fel a polcra, mint Ace Ventura, a Mindörökké Batman egyik gonosza, az ikonikus Rébusz, Grincs, vagy a Kick-Ass kevésbé jól sikerült második részének egyik hőse, Csillagsáv Ezredes. Szóval emberünknek van mire büszkének lenni, és nem is értettük, eddig miért nem kereste meg őt a Marvel, hogy ismét eljátszhasson egy képregényes főgonoszt, hiszen Carrey kis túlzással erre született.

Most azonban úgy néz ki, hogy talán a helyükre kerülnek a dolgok: a We Got This Covered megbízhatóságáról híres riportere jelentette, hogy a Marvel producerei állítólag leültek tárgyalni a színésszel, és ez még nem minden.

A pletyka szerint Carrey-t az egyetlen 18 pluszos marveles szuperhősfilm, a Deadpool 3 gonoszának a szerepére szemelték ki.

Látatlanban is ki merjük jelenteni, hogy zseniális lenne a szereposztás.

Ez is érdekelhet:

Az enyhe kifejezés, hogy menő a Mortal Kombat nemzetközi plakátja

A bennünk lakozó fanboy most már toporzékolva várja az itthoni premiert.

Az Igazság Ligája Snyder cutja sokkal jobb, mint a mozis verzió

Egy fillért nem tettünk volna arra, hogy a Justice League Snyder vágása tényleg jobb lehet, mint a mozikba került verzió. Pedig jobb, és Joss Whedon tényleg elcseszte a bulit.

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában