Hála a csodálatos tudománynak.

Kellően hideg időben, mondjuk a szibériai -50 fokban, de akár a chicagói -24 fokban is a kellően meleg, pontosabban forró víz egyszerűen hóvá alakul, ha szétfröcsköljük – ebből pedig ilyen remek képeket lehet összehozni:

Ez a jelenség amúgy többek között azért van, mert a víz forralása közben kiválnak belőle az oldott sók, plusz csökken az oldott oxigén és gázok mennyisége, ezek együttesen pedig csökkentik a fagyáspontot, vagyis a víznek nem kell annyira lehűlnie a megfagyáshoz, mint a hidegnek. (via)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@borozdin3 által megosztott bejegyzés,

Az antarktiszi hidegben meg hát...

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

A Fekete Párduc egyik sztárja is bejelentkezett Batman szerepére

Ebben a sorrendben kéne megnézni a Star Wars-filmeket George Lucas szerint

További cikkeink a témában