Hála a csodálatos tudománynak.

Kellően hideg időben, mondjuk a szibériai -50 fokban, de akár a chicagói -24 fokban is a kellően meleg, pontosabban forró víz egyszerűen hóvá alakul, ha szétfröcsköljük – ebből pedig ilyen remek képeket lehet összehozni:

Ez a jelenség amúgy többek között azért van, mert a víz forralása közben kiválnak belőle az oldott sók, plusz csökken az oldott oxigén és gázok mennyisége, ezek együttesen pedig csökkentik a fagyáspontot, vagyis a víznek nem kell annyira lehűlnie a megfagyáshoz, mint a hidegnek. (via)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@borozdin3 által megosztott bejegyzés,

Az antarktiszi hidegben meg hát...

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Így lettem villanyborotva-hívő – Braun S9 Pro+-teszt

Ha ezek vannak otthon nálad, akkor igazi nőcsábász vagy – Avagy tárgyak, amitől izgalmas lesz egy randi otthon

Itt az a Xiaomi, ami szembeszáll a csúcstelefonokkal

További cikkeink a témában