Valami elképesztő lehet az állandósult közhangulat Westéknél. Kanye ugyebár meg van győződve arról, hogy ő egy félisten, Kimről pedig ismét kiderült, hogy egy igazi mocsári troll. Sőt, még annál is rosszabb.

Volt ugyebár az a bizonyos meztelen fotó, amit Kim Kardashian nemrég lőtt fel a Twitterre, mert éppen unatkozott, vagy a fene se tudja, miért. (Jelentkezzen, aki érti a megélhetési celebek cselekedetei mögött uralkodó koncepciót!)

Itt van az ominózus kép, amire már megint úgy rápörgött az internet, mint Marika néni a reformkonyhás lucskoskáposzta receptjére.

Ilyet szól ez a tyúk: „Amikor úgy vagy vele, hogy nincs mit felvenned. LOL”

Az ezt követő viharban aztán véleményt nyilvánított az internet apraja-nagyja, köztük olyan arcok is, mint Bette Midler vagy Chloë Grace Moretz, akik Kimmel ellentétben már letettek ezt-azt az asztalra. (Igaz, meglehetősen relatív, hogy mit tekintünk értéknek manapság. Az kétségtelen, hogy ez a két színésznő még soha nem kürtölte tele a világot pucér tükörszelfikkel és ultraprimitív nyafogással a milliomos-lét nehézségeiről, szóval Kardashian-relációban meglehetősen súlytalannak számítanak.)

Chloë például a következőt címezte a botrányhősnőnek:

„Szívemből remélem, hogy felismered, mennyire fontos a fiatal lányok számára, hogy célokat tűzzenek ki maguk elé. Ahhoz, hogy példát mutassunk nekik, sokkal többre van szükség a testünknél.„ Szerintünk a fiatal színésznő ezzel teljesen visszafogott volt. Intelligensen, finoman hívta fel a figyelmét Kardashiannak arra, hogy nem feltétlenül jár elő jó példával. És mi volt erre Kim válasza?

Vagyis tolt egy megalázó lesajnálást, amiért – szerinte – Chloët senki nem ismeri, a következő kanyarban pedig még beszólt arra a „nájlon” akármire, amiben a színésznő a profilképén látható. (UPDATE - Az egyik olvasónk felhívta a figyelmünket arra, hogy itt Kardashian inkább Chloë fotójára gondolhatott a Nylon magazin címlapján. Esélyes, hogy ezt egy pöttyet benéztük, bár a lényegen - ami nem más, mint az ismeretlen színésznő lesajnálása - nem változtat.) Tovább árnyaljuk Kardashian személyiségét az eggyel korábbi tweetje beemelésével (lent), melyben ez a szociálisan érzékeny bige elnézést kér, amiért késett a buliról, de éppen el volt foglalva azzal, hogy beváltsa a nevét viselő videojátékért kapott 80 milliós csekket, melyből 53 milliót azonnal átutalt a férjével közös számlára. (Ezzel reagálva arra, hogy a sajtó korábban megszellőztette Kanye West 50 milliós adósságát.)

Visszatérve a meztelen képére, a fotó miatt Bette Midler egy fokkal keményebb volt vele.

„Kim Kardashian posztolt egy meztelen képet. Ha Kim egy olyan részét szeretné megmutatni, amit még nem láttunk, akkor le kellene nyelnie a kamerát.” Bravó! Na igen, egy profi komika nem is érheti be kevesebbel. Kim az erre adott válaszával nem csak annak tette tanúbizonyságát, hogy igazi türhő, de bebizonyította, hogy még humorérzéke sincs.

„Hé, Bette Midler! Tudom, hogy már aludnod kellene, de ha még ébren vagy, küldj meztelen képeket! #csakvicceltem”

Aztán tovább súlyosbította a dolgot:

„Hé, Bette Midler! Nem akartam felhozni, hogy nemrégiben ajándékot küldtél nekem, csak hogy megpróbálj a hamis barátom lenni, hogy aztán megtámadhass.”

Lefordítjuk neked, Kim, mert láthatóan sötétebb vagy, mint Tim Burton színpalettája; Chloë mondott neked valamit, amin érdemes lenne elgondolkodnod, Bette pedig lenyomott egy minőségi viccet. Az előbbire az volt a válaszod, hogy elkezdted ekézni a színésznő ismertségét, ami már csak azért is öngól, mert ha senki nem ismeri őt – ahogy azt te állítod -, akkor mégis mi a brandnak válaszolsz neki név szerint? Azt meg ugye felesleges boncolgatni, mennyire übergáz ekézni az öltözködését valakinek, aki veled ellentétben még nem mutatta meg a pucér seggét boldog-boldogtalannak.

Bette tweetjét pedig talán okosabb lett volna annak venni, aminek ő szánta: poénnak. Így nem derült volna ki rólad ismét, hogy sem humorérzéked, sem jó ízlésed, sem botrányosan sok eszed nincs.

Nem igazán csípjük ezt a nőt és most megint emlékeztetett minket arra, hogy miért nem.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Így néz ki az a napi menü, amire a szakértők szerint a szervezetednek szüksége van

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés