Jövő nyáron sem lesz senki, aki meg mer majd rendezni egy zenei fesztivált?

Az a baj, hogy valahol érthető, hiszen a totális bizonytalanság nem tesz jót a nagy rendezvényeknek, nem lehet tervezni, így pedig van, aki már most behúzza a féket. A Bonnaroo így tett, és ez rossz jel. Az amerikai fesztivál ugyanis bejelentette, hogy jövőre sem nyitnak ki nyáron, inkább majd ősszel, így június helyett szeptemberben lehet majd bulizni náluk, persze csak akkor, ha minden jól megy.

Bonnaroo Music and Arts Festival

We want to thank you for being a loyal Bonnaroovian, and we apprecia... te your patience as we navigate the best options to ensure we can be together on the Farm in 2021. The dates we originally announced for Bonnaroo Music & Arts Festival 2021 have changed.

És hát most kijelenteni azt, hogy minden jól megy majd, enyhe felelőtlenség. Egyelőre még nem tudni pontosan, mikor jön vakcina, és ha jön, mikor lesz széles körben elérhető. A zenekarok sem optimisták, teljesen friss hír, hogy a Tame Impala például idén áprilisra tervezett ausztrál turnéját 2021 decemberére tolta el (bár ők még azért terveznek a nyárral is), a Mogwai pedig bizonytalan időre halasztotta el már a 2021 februárjára bejelentett dátumait. Ha a Bonnaroot több fesztivál is követi majd... de egyelőre ezen inkább ne is gondolkodjunk.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Deadpool és Rozsomák durván egymásnak esnek közös filmjük teljes előzetesében

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés