A Netflix megosztott néhány képet a Twitteren, melyek közül az egyik simán elmenne a nap feladványának.

Mutatjuk a képet. Ha nagyon profi vagy, talán tudni fogod kiről és miről van szó, de akkor se keseregj, ha nem megy azonnal! Először mi is csak meresztettük a szemünket.

Ugye, hogy ismerős? Most pedig segítségül megmutatjuk a bejegyzés többi képét, melyek alapján már biztosan tudni fogod a választ:

Igen, az idősre maszkírozott férfi nem más, mint Bradley Cooper, aki jelenleg a Maestro című mozit forgatja a Netflixnek, mely a híres karmester, Leonard Bernstein életéről fog szólni. A fekete-fehér képek a művész fiatalabb éveiről szóló jelenetek forgatásán készültek, míg a feladvány tárgyául szolgáló fotón már az idős karmester bőrébe bújva láthatjuk a sztárt.

Cooper egyébként nemcsak a főszerepet játssza, de rendezi is a filmet. Az eredeti terv szerint Steven Spielberg dirigálta volna a produkciót, de a színész-rendező egy ponton megkérte, hogy ha nincs ellenére, passzolja át neki a projektet. Spielbergnek nem volt kifogása a staféta átadása ellen, és mivel Bradley a Csillag születik című mozival egyszer már letette a névjegyét, a Netflix sem emelt kifogást a csere ellen.

Ez is érdekelhet:

Rekorder lett a Top Gun: Maverick, aminek Tom Cruise különösen örülhet

Kilőtt a pénztáraknál Cruise szuperlátványos mozija.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Ez a fotó olyan, mintha az MI csinálta volna még az MI-korszak előtt

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés