Az Adidas X Speedportal néven új futballcipőt dobott piacra, melyhez olyan reklámarcokat választottak, hogy még akkor is venni akarnánk ebből a csukából, ha soha nem mennénk vele füves pályára.

A másfél perces klip egy rövidke Rick és Morty-sztori, melyben Rick csinál egy csodacipőt Mortynak Vivianne Miedema és Mohamed Salah képességeinek összeolvasztásából, aztán elzavarja unokáját serlegeket nyerni. Mivel Morty nagyon rákap a győzelem ízére, Rick inkább elteleportálja a cipőt egy másik dimenzióba...

...ami történetesen a miénk lenne, így az Adidas vásárlói ezt tehetik a kosárba, ha van rá negyvenezer forint körüli tőkéjük.

Javíthatatlan Rick és Morty-rajongók vagyunk, így egyenesen imádjuk ezt a reklámot. A széria hatodik évadának megjelenéséről egyébként még mindig nem tudunk semmit, csak azt, hogy biztosan jön valamikor, hiszen 2018-ban az Adult Swim 70 epiódot rendelt be az alkotóktól, ami nagyjából hét évadnyi új epizódot jelent.

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Jövőre már csak olyan alkotások kaphatják meg a legjobb film Oscarját, melyek foglalkoznak valamely hátrányos helyzetű csoporttal

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés