Vera Mekuli 26 éves csinos fiatal New York-i hölgy, aki nyilván azt csinálhat a testével, amit csak akar. Akkor viszont, ha azt is elmondjuk, hogy Mekuli kerek négy hónapja dolgozott a rendőrségnél, amikor úgy döntött, hogy a karácsonyi bulin erotikus öltáncot ad a közvetlen felettesének, már kicsit más a leányzó fekvése.

Mert hogy pontosan ez történt néhány napja a Nagy Alma egyik kocsmájában, ahová a kapitányság bevette magát, hogy igyanak egyet a szent ünnep örömére. Nick McGarry hadnagy és az említett újonc a buli elején még nem tudhatta, hogy hamarosan óriási karriert futnak be a neten.

A hangulat ugyanis a tetőfokára hágott, Mekuli pedig nyomott egy ilyet a széken ülő McGarry ölében:

Nos, készséggel elhisszük, hogy a dolognak nem volt folytatása, de az elkészült videó villámgyorsan körbeszáguldott az NYPD berkeiben, majd néhányan továbbították a klipet nem rendőr ismerősöknek is, innentől kezdve pedig meg voltak számlálva a percek addig, amíg az eset felrobbant a sajtóban is.

A TMZ csinált belőle szenzációt, és mivel Mekuli nem mellékesen igen attraktív, a klip megtekintései kilőttek, mint a rakéta. Azóta a hölgy közzétett egy videót, melyben könnyes szemmel kért bocsánatot McGarry feleségétől, aki egyébként a hírek szerint komolyan ki van akadva, amiért ezt az egészet a sajtóból kellett megtudnia.

Itt a bocsánatkérés is:

Mekuli reméli, hogy a dolog nem okozott kárt felettese házasságában és tekintélyében. Nem tudjuk, hogy pontosan mi a szitu a hadnagy magán- és szakmai életében, de az tuti, hogy az ügyben etikai vizsgálat indult, melynek befejezéséig emberünket másik beosztásba helyezték, Mekuli pedig a buli óta home office-ban rostokol.

Akárhogy is alakulnak a dolgok, ez a sztori már egészen biztosan a munkahelyi bulik veszélyeinek szemléltető ábrájaként vonul be a köztudatba.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Igazunk lett, brutálisat zakózott a Sony legújabb pókemberes gagyija

Egy elszálló rakétával és a Földdel szelfizett a Hold felé tartó történelmi holdkomp

További cikkeink a témában