Mindannyiunk kedvenc hibbant színésze az 1988-as A vámpír csókja után ismét vérszívót játszik és irtózatosan átmegy old schoolba.

A filmet A holnap háborúja direktora, Chris McKay rendezi, ami miatt mi mindenkinek azt javasolnánk, hogy lehetőleg mérsékelje az elvárásait, de persze mi is azt kívánjuk, hogy ne legyen igazunk.

Csapnivaló lett Chris Pratt időutazós akciófilmje

Jaj jaj jaj jaj jaj jaj jaj jaj, juj juj juj, jaj jaj jaj jaj!!

Az mindenesetre jó jel, hogy a Renfield nem akar nagyon komolykodni, hiszen horror-vígjáték lesz, amihez azért némileg több köze lehet az említett sci-fivel csúnya bukást elkönyvelő rendezőnek. A címszereplő Drakula gróf egyik szolgája, akit Nicholas Hoult személyesít majd meg, és rajta, valamint a világ leghíresebb vámpírját játszó Cage-en kívül még benne lesz a moziban Awkwafina, Ben Schwartz és Adrian Martinez is.

A People magazin fotósa volt olyan ügyes, hogy sikerült neki lencsevégre kapni Cage-et az egyik forgatási szünetben, aki egészen régimódi külsővel pusztít, de annyira, hogy az embernek azonnal a Hammer stúdió régi filmjeiben vicsorgó Christopher Lee jut róla az eszébe.

A New Orleans-i forgatás már javában tart (sajnos egyszer már szét is lopták ismeretlen tettesek a forgatási helyszínt, ami eléggé visszavetette a munkálatokat), a film amerikai bemutatóját jövő áprilisra tűzték ki.

Ez is érdekelhet:

Nicolas Cage végre bevédte a szuperhősfilmeket, szóval mostantól csitu van

Martin Scorsese két évvel ezelőtti kirohanása után valamiért nagyon nagy divat lett beszólni a Marvelnek, de ennek most vége.

(forrás: People)

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában