A Vanity Fair címlapra pakolta a kicsit sem természetes mosolyú színésznőt... de miért így?!

Kidman sokáig a botox és az arcplasztika túltolásának hollywoodi plakátlánya volt a teljesen széthullott arcú Meg Ryan mellett. Ez aztán majdnem a karrierjébe került neki is, hiszen volt egy éve, amikor gyakorlatilag nem tudta mozgatni az arcizmait, ez a képesség pedig igen hasznos, ha valaki azzal keresi a kenyerét, hogy érzelmeket fejez ki a testével és az arcával.

Mostanára kicsit javult a helyzet, de a színésznő már soha nem fog úgy kinézni, ahogy akkor festene, ha a negyvenes évei közepén el tudta volna fogadni, hogy ő is ugyanúgy megöregszik, ahogy bárki más ezen a világon.

A Vanity Fair címlapján emiatt annyira megizzasztották a Photoshopot, hogy az embert azonnal megtámadja az a fura érzés, amit akkor érez, amikor egy sci-fiben az egyik emberi szereplőnek számítógéppel csinálják meg az arcát.

De ez még nem minden, valamiért ugyanis az 54 éves sztárt szexi iskoláslánynak öltöztették, amivel az egész fotósorozat még annál is bizarrabb, mint amennyire a túltolt retusálás indokolná, arról nem is beszélve, hogy kérdéses, mennyire méltó egy Oscar-díjas színésznőhöz az ilyesfajta szexiskedés.

Az Instagramon sem nézne ki túl jól, így azonban echte kínos a dolog.

Ez is érdekelhet:

Miért nem mutathatja meg Madonna az ánuszrózsáját, ha ez a szíve vágya?

Szabadságot a mellbimbónak, a seggluknak, a sunának és a pélónak is! Nem tökmindegy már?

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

A különleges szépségű Anya Taylor-Joy eddig csak egyszer vetkőzött le a kamera előtt

További cikkeink a témában