A Nintendo új játékát már a megjelenés előtti napon meghackelték
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az egyik tesztdarabot mindössze egy nap alatt darabokra kapták.

A Nintendo az idén 35 éves Super Mario Bros. miatt egy csomó menő retro különlegességgel készült erre az évre, többek között egy mini konzollal, amivel nem más játszhatunk, mint Super Mariót.

A kiküldött bemutatódarabokat a derék teszterek gyorsan szétkapták annak reményében, hogy esetleg tudják-e valahogy bővíteni a mini konzol tárát. Egészen pontosan arra voltak kíváncsiak, hogy többre képes-e a Nintendo, lehet-e extra játékokkal játszani rajta, stb.

Egy @stacksmashing nevű Twitter-felhasználó posztjaiból kiderült, hogy ez a kiadás teljesen más hardvert használ, mint a pár éve piacra dobott NS Classic Edition. Viszont az is kiderült, hogy a mostani Game & Watch névre keresztelt kiadás memóriájának bizonyos részei felcserélhetők, ami azt jelenti, hogy van rá esély, hogy némi ügyeskedés után más nintendós játékokkal is játszhassunk rajta, nem csak a Super Marióval.

A Gizmodo azt írja, hogy már csak idő kérdése, hogy mikor sikerül teljesen feltörni a Game & Watch minikonzolt, hogy más játékokat is futtathasson.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.