Egy BackChannel nevű kiberbiztonsági cég robbantotta a hírt, hogy egy ismeretlen hacker óriási ámokfutást végzett az OnlyFans nevű platformon.

Ha nem tudnád, mi ez, még egyszer utoljára elmondjuk: az OnlyFans olyasmi, mint az Instagram, csak itt ha követni szeretnél valakit, azért havonta fizetned kell az illetőnek. Az oldal 2016-ban azért jött létre, hogy új bevételi forrást teremtsen szűkölködő művészek számára, de végül elárasztották a szexmunkások, így ma már inkább az erotikus tartalmakról ismert.

Mielőtt megkérdeznéd,

igen, borzalmas pénzeket lehet vele keresni.

Elképesztően sok olyan ember van ugyanis, aki nem sajnálja a pénzt az ilyesmire, pedig sokkal olcsóbban is ki lehet ereszteni a fáradt gőzt.

Ennyit a felzárkóztatásról, most pedig jöjjön a lényeg! Az említett BackChannel szakemberei felfigyeltek arra, hogy egy hackerek által használt online fórumon felbukkant egy Google Drive-fiókra mutató link, melyen több ezer, az OnlyFansról származó kép és videó volt összegyűjtve.

Az adatlopás valamikor tavaly októberben történhetett, és a BackChannel cikke szerint legalább kétszáz OnlyFans-fiókot érint, köztük olyan celebekét, mint a főképen is látható Bella Thorne, aki Disney-színésznőből lett softpornós botránydíva.

Mivel azt az Instagram óta tudjuk, hogy seggmutogatással és csücsörítéssel egészen hihetetlen összegeket lehet keresni, ezért nem túlzás kijelenteni, hogy az ellopott, majd a Google Drive-on letárolt képek és videók összesen több millió dollárt érnek.

Egyelőre a hírt sem az OnlyFans, sem az érintett művészek – bocsánat, de így illik nevezni őket! – nem erősítették meg. Megértjük, ha a cikk végéhez közeledve már elkezdett a linkért remegni a szád széle, de erre sajnos csak ennyit tudunk mondani:

Ha a címre nagyon beléd állt a kangörcs, ezzel a cikkünkkel tudunk némileg segíteni:

Íme, az ötven legszebb pornószínésznő

Egyszer s mindenkorra letudjuk ez irányú kötelezettségeinket: tessék, az ötven - szerintünk - legszebb pornószínésznő. Mazsolázz!

Csak írkáld be a neveket a gugli képkeresőjébe és már meg is van oldva a problémád. Ugyanezt javasolnánk azoknak is, akik az OnlyFansen szórják a pénzüket, ha bele akarnánk szólni mások financiális döntéseibe.

De nem akarunk.

(via)

Ez is érdekelhet:

Gigantikus gyík sokkolta egy thaiföldi éjjel-nappali vásárlóit

Képzeld el, hogy beugrasz tejért és EZ fogad a hűtőhöz érve!

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában