Nem örülünk neki, de értjük, miért jönnek egymás után a mesehősös horrorok. A Micimackó: Vér és méz című förtelem tavaly megötvenszerezte a ráfordított büdzsét, így az alkotók teljesen logikusan jutottak arra a következtetésre, hogy ebbe a vonatba bizony érdemes tovább lapátolni a szenet.

Az említett horrorblődli rendezője, Rhys Frake-Waterfield, illetve az alkotását pénzelő stúdió mert nagyot álmodni és egy egész filmes univerzumot terveznek a magukból kifordult mesehősöknek. A következő eresztés már a csőben van, de annyira, hogy a Bambi: The Reckoning című mozinak már ki is jött az első előzetese, amit itt meg is nézhetsz. Ez még nem minden, hiszen a zombi-Bambi után érkezik majd Pinokkió, a Bolond Kalapos, Csipkerózsika és Csingiling is, sőt, ezek egy közös filmben is össze fognak jönni Micimackóékkal, hogy együtt szabjanak oda a jónépnek.

Kapaszkodj meg, mert érkezik egy horror, amiben Micimackó, Pinokkió, Bambi és Csipkerózsika irtják a jónépet

Időről-időre sokféle ökörséggel kell megküzdenie egy átlagos filmkedvelőnek, de ez most túlmegy minden határon.

Pán Péterről eddig nem esett szó, pedig ő is a csapat tagja lesz, és vele most külön is foglalkoznunk kell, ugyanis kijött az első kép arról, hogyan fog kinézni a jól ismert mese főhősének sorozatgyilkos változata. Így:

Pán Péter ezúttal tehát nem sokat fog mosolyogni. A Peter Pan’s Neverland Nightmare című filmben Wendy is szerepel, felbukkan Hook kapitány, akitől a kampós keze miatt nem sok jóra számíthatunk és bemutatkozik Csingiling is, aki itt nem egy jóságos tündér lesz, hanem egy lecsúszott drogos, csak hogy mindegyik klasszikus karakter megkapja a pszichopata-kezelést.

Az alkotás minőségére vonatkozóan fontos tény, hogy a forgatást most kezdték el május elején, de idén Halloweenkor már be is akarják mutatni, vagyis nem gondolnánk, hogy sok idő jut majd a film minden apró részletének tökélyre fejlesztésére. A Vér és méz második részére a stúdió már egymillió dollárt tapsolt el, amit a mozis forgalmazás nem tudott visszahozni, vagyis van azért némi remény arra, hogy nem sokáig marad életképes ez a szubzsáner.

Ha esetleg anyagi okokból végül el kell majd búcsúznunk a mesehősös horrorgagyiktól, mi nem fogunk könnyeket hullatni értük.

(Forrás: Variety)

Ez is érdekelhet:

Itt a Dűne előzménysorozatának első előzetese, mely a filmekhez méltó látványvilágot ígér

Mivel Denis Villeneuve Dűne-filmjei szép sikert könyvelhettek el, ezért a Warner úgy döntött, hogy tol még egy kis pénzt a franchise-ba.

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Ahol a csúcsminőségű bútor életszemléletté nemesül
Hirdetés